80dowload ve bu kadar hiz icin 500 vermek de istemiyorumturknet alabileceginiz en fazla hiza 500 tl sunuyor altyapiniz kac destekliyor bu arada?
millenicom pek tavsiye etmem gecen gunlerde sorun yasatmisti sanirim.80dowload ve bu kadar hiz icin 500 vermek de istemiyorum
benim 35mb altyapı ben geçmeyi düşünüyorum 80 ne nasıl kabul etmiyon ahjdshas80dowload ve bu kadar hiz icin 500 vermek de istemiyorum
enistem turknet kullaniyo onu ben gecirmistim 700 download falan aliyor onun yaninda bu sonuk kaldigi icin biraz istemiyorum ama sanirim turknet gecicemPişman olmazsın kanka ben de kullandım mis gibi sağlayıcıydı bir sıkıntısını görmedim.
Yani altyapı var altyapı var kardo ben de en fazla 100 alabiliyorum turknette, şuanda da superonline kullanıyorum.enistem turknet kullaniyo onu ben gecirmistim 700 download falan aliyor onun yaninda bu sonuk kaldigi icin biraz istemiyorum ama sanirim turknet gecicem
memnun musun knk türknettenYani altyapı var altyapı var kardo ben de en fazla 100 alabiliyorum turknette, şuanda da superonline kullanıyorum.
Memnundum kanka, superonline'dan da memnunum ama sen taahhütsüz arıyorsun sanırsam.memnun musun knk türknetten
ben vdsl ömrü hayatımda hiç kullanmadım knk hep burda uyduvardı altyapı yoktu, altyapı çekildi deprem oldu olanda gitti zaten o yüzden ne yapacam bilmiyomMemnundum kanka, superonline'dan da memnunum ama sen taahhütsüz arıyorsun sanırsam.