Neler Yeni

Nasıl polis olabilir

Mhmd.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mhmd
Başlıktanda görüldüğü gibi nasıl polis olabilirim süreç nasil işliyor hangi sınavlara girip kaç puan almalıyım sadece düz polis olmak istiyorum harp okulu filan istemiyorum

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Furkan Demirtaş
Başlıktanda görüldüğü gibi nasıl polis olabilirim süreç nasil işliyor hangi sınavlara girip kaç puan almalıyım sadece düz polis olmak istiyorum harp okulu filan istemiyorum
Polis'in harp okuluyla alakası yok zaten asker alımı oluyor harp okullarından. Eğer okulunu okuyup olmak istemiyorsan, üniversite mezunu isen kpss puanı ile de olabilirsin pomem'den. Veya paem'den komiser yardımcılığına girebilirsin.

Rulep

80+ Gold
Ne mezunusun

Rulep

80+ Gold
Gireceğiniz okulun adı pmyo. Tyt ile alım yapar başvurular tyt sınavından sonra olur. Spor mülakatı için çevrenizde parkura hazırlayan kurslara yazılmanızda fayda var

Mhmd.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mhmd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gireceğiniz okulun adı pmyo. Tyt ile alım yapar başvurular tyt sınavından sonra olur. Spor mülakatı için çevrenizde parkura hazırlayan kurslara yazılmanızda fayda var
MSÜ ye girmeme gerek varmi peki

Rulep

80+ Gold

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,834
İsim
Selim
Sağlık ve sicil temiz mi hocam

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
TYT AYT Girip PMYO giricen 2 sene okuyup başlayacan mesleğe

Top Bottom