Neler Yeni

Öneri Vestel v tab z1 alınır mı??

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben de 23 yaşına gireceğim, yaklaşık 5 yıldır bu forumdayım çok mesajım ve içeriğim olmasa da günün minimum 4-5 saatini forumu takip ederek geçiriyorum neredeyse burada büyüdüm gibi bir şey. Bana 3 yaşında masaüstü bilgisayar, lenovo laptop, tablet aldılar öyle zehri kaptım zararını çokça gördüm
benim 4 yaşında bilgisayarım vardı bilgisayarcının yüklediği 2-3 oyunu oynuyordum sadece (oda yağmurlu havalarda onun harici hep sokaktaydım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Mete
Derslerinin kötü gelmesinin etkisi tabii ki vardır ama bunun yanında genel olarak seni teknolojidende uzak tutmaya çalışıyor olabilirler bağımlı olmaman adına
Evet bunu bende hissediyorum mesala bilgisayar almaktansa ps3 veya 4 almamı istiyorlar çünkü internette çok gezinmemi istemiyorlar aslında bir bakıma haklılarda internette çok kötü şeyler dönüyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
O zaman normal yani tahminimce 13-15 yaş arasındasın ki şuanda 9. sınıf olup MESEM'e giden çırak öğrenciler aylık minimum 8 Bin TL ücret alıyor ve meslek öğreniyorlar. Ya derslerine kafanı yor ya da ailene destek ol sıkıştırma.
arkadaş 13 yaşında başka bir konuda söylemişti bunu bencede şuanda ailesinin sözünü dinlesin derim okumaya niyeti yoksa çıraklık yapıp kendine telefon alabilir ip11 falan yada samsung s21-s23fe falan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bunu bende hissediyorum mesala bilgisayar almaktansa ps3 veya 4 almamı istiyorlar çünkü internette çok gezinmemi istemiyorlar aslında bir bakıma haklılarda internette çok kötü şeyler dönüyor.
Ps4 alırsan onuda kırdırırsan zaten telefon tabletteki oyunlara ihtiyacın kalmaz oyun kütüphanesi çok geniş ama dediğim gibi derslerine biraz yüklen derim.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
benim 4 yaşında bilgisayarım vardı bilgisayarcının yüklediği 2-3 oyunu oynuyordum sadece (oda yağmurlu havalarda onun harici hep sokaktaydım)
Zararın tamamı insanlardan geldi hocam aslında her konuda teknolojiyi suçlayamam
Bende katılıyorum PS3 Slim 500Gb alıp kırdırabilirsin güzel bi piyasa araştırmasıyla 3-3.500TL civarına mal olur hepi topu

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Mete
arkadaş 13 yaşında başka bir konuda söylemişti bunu bencede şuanda ailesinin sözünü dinlesin derim okumaya niyeti yoksa çıraklık yapıp kendine telefon alabilir ip11 falan yada samsung s21-s23fe falan.

Ps4 alırsan onuda kırdırırsan zaten telefon tabletteki oyunlara ihtiyacın kalmaz oyun kütüphanesi çok geniş ama dediğim gibi derslerine biraz yüklen derim.

(y)

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Zararın tamamı insanlardan geldi hocam aslında her konuda teknolojiyi suçlayamam

Bende katılıyorum PS3 Slim 500Gb alıp kırdırabilirsin güzel bi piyasa araştırmasıyla 3-3.500TL civarına mal olur hepi topu
ailesi ps4 almasına okeymiş ps4 alsa daha mantıklı olabilir aslında kırdırır onuda bir güzel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Mete

Evet bende zaten 2. el ps3 kovalıyorum buldum bi iki tane bir sıkıntı çıkmassa alacağız büyük ihtimalle

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Reis düşünüyor, reis anladı, reis onayladı.
Derslerini aksatmazsa eğer gayet mantıklı bir seçenek brawl stars oynayıp kanser olacağına uncharted falan oynasında oyun kültürü gelişsin bari :D

Evet bende zaten 2. el ps3 kovalıyorum buldum bi iki tane bir sıkıntı çıkmassa alacağız büyük ihtimalle
aileni ikna edebilirsen derslerine çalışacağına dairde söz verirsen (Ayrıca gerçekten çalışırsan) ps4 almaya çalış derim ps4 slim kırdırırsan her işini görür

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
ailesi ps4 almasına okeymiş ps4 alsa daha mantıklı olabilir aslında kırdırır onuda bir güzel.
Playstation 4 Fat veya Slim kasa alacaksa yerine Xbox One X almasını daha çok savunuyorum ben kendi fikrimce ama kırdırma işi fark katıyor tabii

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Playstation 4 Fat veya Slim kasa alacaksa yerine Xbox One X almasını daha çok savunuyorum ben kendi fikrimce ama kırdırma işi fark katıyor tabii
OneX alsa elinde oynayacak pek exclusive oyunu olmuyor ki öğrenci adam cebinde çok parasıda olmaz gamepass alsın falan kırdırıp exclusive oyun oynasa daha çok zevk alır benim görüşüme göre
ben eskiden ps cafeye gidiyordum oyun oynamaya sonrasında dualsense aldım pcde kullanmaya onunla pcye gelen konsol oyunlarını olabildiğince oynuyordum.

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,635
İsim
Mertcan Uysal
OneX alsa elinde oynayacak pek exclusive oyunu olmuyor ki öğrenci adam cebinde çok parasıda olmaz gamepass alsın falan kırdırıp exclusive oyun oynasa daha çok zevk alır benim görüşüme göre
ben eskiden ps cafeye gidiyordum oyun oynamaya sonrasında dualsense aldım pcde kullanmaya onunla pcye gelen konsol oyunlarını olabildiğince oynuyordum.
Şimdi düşününce iki türlü de Playstation 3'e oranla fiyat farklı 2-2.5 katına çıkıyor bence gerek yok ileride nasılsa yükseltir sonuçta GTA VI sadece Playstation 5-Slim-Pro, Xbox Series S-X modellerine çıkacak.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şimdi düşününce iki türlü de Playstation 3'e oranla fiyat farklı 2-2.5 katına çıkıyor bence gerek yok ileride nasılsa yükseltir sonuçta GTA VI sadece Playstation 5-Slim-Pro, Xbox Series S-X modellerine çıkacak.
yükseltebilirim derse ilerde ps3 mantıklı ancak yükseltemem dersede ps4 mantıklı bütçeside az ps3 işini görücektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,117
Üyeler
165,286
Son üye
Selenophilose7
Top Bottom