Neler Yeni

Yardım Dark Freezer X123 Duo Montajına Yardım Eder Misiniz ?

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Joga Bonito
kutudan cıkan anakart ayaklarını kullanıcaksın kral.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kutu derken anakart kutusundan cıkan.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
kutudan cıkan anakart ayaklarını kullanıcaksın kral.

kutu derken anakart kutusundan cıkan.
Kutu da yok malesef, anakartın.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
Hacı
O intel braketi. Amd ye direkt anakartın bracketi ile takacaksın.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Joga Bonito
o zaman satın alman lazım kral o olmadan montaj yapamazsın.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
O intel braketi. Amd ye direkt anakartın bracketi ile takacaksın.
Ayıktırdı arkadaşkar saolsunlar da, elimde sadece 1 tane parça var onunda fotosunu attım. Anakartın kutusundan herhangi bir parça çıkmadı, aldığım günden beri de daha dokunmamıştım kutuya. Bir de bi video da duo versiyonu değil de soğutucunun düz versiyonunun montajını gördüm, sadece 2 ayağı takıp montajlıyordu. Bende mi öyle yapıcam yoksa fotosunu attığımı da kullanıcam mı ?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Ayıktırdı arkadaşkar saolsunlar da, elimde sadece 1 tane parça var onunda fotosunu attım. Anakartın kutusundan herhangi bir parça çıkmadı, aldığım günden beri de daha dokunmamıştım kutuya. Bir de bi video da duo versiyonu değil de soğutucunun düz versiyonunun montajını gördüm, sadece 2 ayağı takıp montajlıyordu. Bende mi öyle yapıcam yoksa fotosunu attığımı da kullanıcam mı ?
duo suyla sadece fan farkı var ama senin amd braketin eksik onu alman gerek

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
duo suyla sadece fan farkı var ama senin amd braketin eksik onu alman gerek
Onu işte alacağım. Montajı sonrasında foto attımya ben, elimde sadece bu var diye. O parçayı da kullanıcam mı hocam? Bir de macun çıkar mıkar deniliyordu soğutucunun kutusundan, çıkmadı. Macun da alalım bari, hangisi iyidir.

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Joga Bonito
anakartın kutudan cıkmaz zaten. anakartın üzerine monteli gelir. sen onu söküp başka bir şey takmışsın sanırım. kutudan cıkma derken onu demek istedim. üzerine monteli geliyor.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Onu işte alacağım. Montajı sonrasında foto attımya ben, elimde sadece bu var diye. O parçayı da kullanıcam mı hocam? Bir de macun çıkar mıkar deniliyordu soğutucunun kutusundan, çıkmadı. Macun da alalım bari, hangisi iyidir.
mx6 mx4 vesaıre alabılırsı duo da çıkmıyor normalinde çıkıyor garip onu kullanmıycan bizim attıgımızı kullancan sadece

anakartın kutudan cıkmaz zaten. anakartın üzerine monteli gelir. sen onu söküp başka bir şey takmışsın sanırım. kutudan cıkma derken onu demek istedim. üzerine monteli geliyor.
stok fanla geldiyse o amd braketi takılı olmuyor

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
Hacı
Kasa veya diğer tüm kutulara bak 2 tane parmağın 2 boğumu kadar plastik parça.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Ben sisteme 2 senedir hiçbir şekilde bir şey montaj etmedim yada sökmedim. Sadece asd taktım. Stok fan ile geldiği için muhtemelen satın alıdığım yer o apartları kutuya koymamışlar.

mx6 mx4 vesaıre alabılırsı duo da çıkmıyor normalinde çıkıyor garip onu kullanmıycan bizim attıgımızı kullancan sadece

stok fanla geldiyse o amd braketi takılı olmuyor
Tamamdır hocam saolasın.

Kasa veya diğer tüm kutulara bak 2 tane parmağın 2 boğumu kadar plastik parça.
Valla ekran kartının kutusunun içine bile baktım da yok malesef. O değil 2 tane bilgisayarım var, öteki sistem İntel, onun da kutusunda bir tane vida bile yok.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
umut
Alıntıyı görüntüle

Bu var. Bunu da kasanın arkasına sallamışlar, yalnışlıkla yasayı ters düz yapınca fark ettim. Ötekini de alacaz artık.

Hayır öteki aparatı anakartın içinden almışlar mı o zaman, satın aşdığım yer 🤣🤣?
kasanın arkasına sallamamışlar söktüğün braketler aynı zamanda bu plakayı tutuyor. braket ve plakayı tekrar takman lazım onun dışında x123 zaten spring type sistem kullanıyor yani vidasız montaj radyatörün kenarlarındaki çıkıntıyı anakart üzreindeki brakete bastırarak geçiriyorsun biraz zor işlem örnek video

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
kasanın arkasına sallamamışlar söktüğün braketler aynı zamanda bu plakayı tutuyor. braket ve plakayı tekrar takman lazım onun dışında x123 zaten spring type sistem kullanıyor yani vidasız montaj radyatörün kenarlarındaki çıkıntıyı anakart üzreindeki brakete bastırarak geçiriyorsun biraz zor işlem örnek video
Deneyeyim hocam. Bi 40,45 dakikaya denerim, teşekkürler.

Top Bottom