Neler Yeni

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Serkan karakaya
Bana göre bu kanalda yayınlanacak seriler Cartoon Network'teki (Yenisinden bahsediyorum eskisinden değil) çocuklara hitap eden çizgi dizilerden kat kat daha iyi Patron Bebek,Kafadar Ayıcıklar falan izleyeceğime bu kanaldaki en kötü çizgi diziyi ya da animeyi izlerim daha iyi.
Dedigin cok dogru 2017 sonrası cn den cok ddaha iyi ama 2007/2015 cn dende bir o kadar kötü

win 10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Win 10
Sakura nın çorap giydiğini görünce haykırdım :kekw: Kanalın sansür politikası yüzünden fena dalga geçilecek gibi duruyor:kekw:

Alıntıyı görüntüle
Az önce bir video gördüm YouTube'da "sansürsüz" kuroko's basketball Türkçe dublaj yayınlyordu. Sahnelerde kesilme var mı bilmiyorum ama kadınların bacaklarında bir sansür yoktu. Naruto ve Doraemon için de yapacağını söylüyor eğer bu şekilde olursa YouTube'dan izlenir. Video:

(Bölüm yorumlar kısmında)

Bu yorumun aynısını başka bir foruma da yazmıştım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Buğra Aykaç
Az önce bir video gördüm YouTube'da "sansürsüz" kuroko's basketball Türkçe dublaj yayınlyordu. Sahnelerde kesilme var mı bilmiyorum ama kadınların bacaklarında bir sansür yoktu. Naruto ve Doraemon için de yapacağını söylüyor eğer bu şekilde olursa YouTube'dan izlenir. Video:

(Bölüm yorumlar kısmında)

Bu yorumun aynısını başka bir foruma da yazmıştım :)
Bildiğim kadarıyla şöyle olacak Spacetoon'da Go'da sansürsüz, Spacetoon Tv'de ise sansürlü olacak.

win 10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Win 10
Bildiğim kadarıyla şöyle olacak Spacetoon'da Go'da sansürsüz, Spacetoon Tv'de ise sansürlü olacak.
buradaki dublaj spacetoon go'dan alınmış ve video sahibinin söylediğine göre sansür içeriyor kendisi sansürsüz görüntüye uyarlıyormuş sesi sanırım

Keyfen

80+ Bronze
kimsenin izleyeceğini düşünmüyorum, tarihe eser oldular artık türk milleti zaten internetten izlemeye alıştı

CupOk

80+ Bronze
kimsenin izleyeceğini düşünmüyorum, tarihe eser oldular artık türk milleti zaten internetten izlemeye alıştı
Sen 2025 de dizinin başlayacağı saate kendini ayarlayıp tv başında yarım saat reklam izler misin? kimse izlemez

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
Yok maalesef öyle olmayacak. Spacetoon GO'nun tek farkı 1080p ve logosuz olması aynı sansürler aynen olacak (kaynak: Arabistan versiyonu)

Top Bottom