Neler Yeni

3 3.5k Klavye önerisi

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yaşar Ertürk
Bütçe
3500
Arkadaşlar 3 3.5k arası klavye önerilerinizi bekliyorum.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Musa Topçu
gaming gen tr den akko klavyelere bakabilirsin

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

freygasm

80+ Gold

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yaşar Ertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
5075b plus olabilir yüzde 75 formunda bir klavye
Valla ben aralıkta aula f75 aldım düne kadar onu kullanıyordum banamı denk geldi bilmiyorum ama oyun oynarken 4.tuşa bastığımda algılamıyordu özellikle fps oyunlarında cok canımı sıktı bende değiştirmek istiyorum.Şimdi akko diye bi marka dolaşıyor forumda çokta alasım yok ne yalan söyleyi. Aula f75 den sonra gözüm korktu.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Arda Teksin
Valla ben aralıkta aula f75 aldım düne kadar onu kullanıyordum banamı denk geldi bilmiyorum ama oyun oynarken 4.tuşa bastığımda algılamıyordu özellikle fps oyunlarında cok canımı sıktı bende değiştirmek istiyorum.Şimdi akko diye bi marka dolaşıyor forumda çokta alasım yok ne yalan söyleyi. Aula f75 den sonra gözüm korktu.
Switch değiştir düzelir.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Hakkı Demir
yedek switchi deneyin. Düzelmezse klavyede çalışan ama az kullandığınız bir tuşun switchi ile değiştirin. Yine düzelmezse switchte değil, klavyede sorun vardır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yunus Emre Uzun
hocam sesli switch sizi bozmuyorsa imzamdaki klavyeyi önerebilirim tr garantili olduğundan yazdığınız sorunlarla karşılaşmazsınız

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yaşar Ertürk
Switch değiştir düzelir.
Denemedim ama deneyeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Switch değiştir düzelir.
Denemedim ama deneyec
hocam sesli switch sizi bozmuyorsa imzamdaki klavyeyi önerebilirim tr garantili olduğundan yazdığınız sorunlarla karşılaşmazsınız
Tercihim red switch ne kadar sessiz o kadar iyi :)

Bu benim yazdığım klavye sizce nasıl.Bircok özelliği hoşuma gitti tek eksi yanı %100 olması ama çok sorun olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emirhan Doğan
Denemedim ama deneyeceğim teşekkürler

Denemedim ama deneyec

Tercihim red switch ne kadar sessiz o kadar iyi :)

Bu benim yazdığım klavye sizce nasıl.Bircok özelliği hoşuma gitti tek eksi yanı %100 olması ama çok sorun olmaz
Hocam red swich istiyorsanız zaten sizin belirttiğiniz fiyat fazla ak820pro sesi mükemmel bir bakmanızı öneririm

Top Bottom