Layout?Arkadaşlar 3 3.5k arası klavye önerilerinizi bekliyorum.
Fark etmezLayout?
Valla ben aralıkta aula f75 aldım düne kadar onu kullanıyordum banamı denk geldi bilmiyorum ama oyun oynarken 4.tuşa bastığımda algılamıyordu özellikle fps oyunlarında cok canımı sıktı bende değiştirmek istiyorum.Şimdi akko diye bi marka dolaşıyor forumda çokta alasım yok ne yalan söyleyi. Aula f75 den sonra gözüm korktu.5075b plus olabilir yüzde 75 formunda bir klavye
Switch değiştir düzelir.Valla ben aralıkta aula f75 aldım düne kadar onu kullanıyordum banamı denk geldi bilmiyorum ama oyun oynarken 4.tuşa bastığımda algılamıyordu özellikle fps oyunlarında cok canımı sıktı bende değiştirmek istiyorum.Şimdi akko diye bi marka dolaşıyor forumda çokta alasım yok ne yalan söyleyi. Aula f75 den sonra gözüm korktu.
yedek switchi deneyin. Düzelmezse klavyede çalışan ama az kullandığınız bir tuşun switchi ile değiştirin. Yine düzelmezse switchte değil, klavyede sorun vardır.Valla ben aralıkta aula f75 aldım düne kadar onu kullanıyordum banamı denk geldi bilmiyorum ama oyun oynarken 4.tuşa bastığımda algılamıyordu özellikle fps oyunlarında cok canımı sıktı bende değiştirmek istiyorum.Şimdi akko diye bi marka dolaşıyor forumda çokta alasım yok ne yalan söyleyi. Aula f75 den sonra gözüm korktu.
AJAZZ AK820PROArkadaşlar 3 3.5k arası klavye önerilerinizi bekliyorum.
Denemedim ama deneyeceğim teşekkürlerSwitch değiştir düzelir.
Denemedim ama deneyecSwitch değiştir düzelir.
Tercihim red switch ne kadar sessiz o kadar iyihocam sesli switch sizi bozmuyorsa imzamdaki klavyeyi önerebilirim tr garantili olduğundan yazdığınız sorunlarla karşılaşmazsınız
Hocam red swich istiyorsanız zaten sizin belirttiğiniz fiyat fazla ak820pro sesi mükemmel bir bakmanızı öneririmDenemedim ama deneyeceğim teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denemedim ama deneyec
Tercihim red switch ne kadar sessiz o kadar iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu benim yazdığım klavye sizce nasıl.Bircok özelliği hoşuma gitti tek eksi yanı %100 olması ama çok sorun olmaz