Neler Yeni

Hangi mouseyi tercih etmeliyim ?

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir
spirit of aim speed kullanıyom gayet güzel mousepad. Kenarları alttan dikişli olduğu için bileği acıtmıyor yüzeyi de güzel ve hızı da iyi

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Emre

lamzu 4 k dongleli şekilde 2350 tl ye geliyor 2. el temiz garantili şekilde

ajazz pro da temudan 1000 tl ye geliyor vergi dahil sizce hangisini tercih etmeliyim hangisi daha iyi
Aktif olarak Lamzu Maya denemişliğim var gayet güzel mouse. Lamzu kalitesi yapıyor bu işi o yüzden Thorn'da güzel olacağını düşünüyorum. Eğer shape olarak eline uyuyacağını düşünüyorsan bence thorn al. Bu arada mouse pad'i çok uyguna satıyor, eğer sıkıntı yoksa ve çok fazla kullanılmamışsa ikisinide al. en kötü aldığın fiyata rahat bir şekilde satarsın

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Aras Şimşek
spirit of aim speed kullanıyom gayet güzel mousepad. Kenarları alttan dikişli olduğu için bileği acıtmıyor yüzeyi de güzel ve hızı da iyi
hocam dusuk sens valo oynuyorum ısımı gorur de mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aktif olarak Lamzu Maya denemişliğim var gayet güzel mouse. Lamzu kalitesi yapıyor bu işi o yüzden Thorn'da güzel olacağını düşünüyorum. Eğer shape olarak eline uyuyacağını düşünüyorsan bence thorn al. Bu arada mouse pad'i çok uyguna satıyor, eğer sıkıntı yoksa ve çok fazla kullanılmamışsa ikisinide al. en kötü aldığın fiyata rahat bir şekilde satarsın
lamzu kalıtesı yarı oluyor de mı hocam herkes bunu dıyor
mouse pad konusunda da hocam dusuk sens valo oynuyorum ısımı gorur de mı

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Emre
hocam dusuk sens valo oynuyorum ısımı gorur de mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

lamzu kalıtesı yarı oluyor de mı hocam herkes bunu dıyor
mouse pad konusunda da hocam dusuk sens valo oynuyorum ısımı gorur de mı
yarı oluyor derken anlamadım demek iistediğini ?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Emre
farklı oluyor demek ıstedım hocam
Üst seviye mouselar ile dokusu benziyor ama hafiflik olarak lamzu daha farklı. Adamlar alt tarafı delikli bir hale getirerek hafiflik sağlıyorlar. Ve gerçekten kaliteli mouselar. Aktif olarak superlight kullanıyorum ama lamzu maya kadar hafif değil mouse. Mousepad kısmına gelirsek ise bu kişiden kişiye göre değişen bir şey zamanında bende araştırmıştım Freefall mı alayım yoksa qck mı ya da SOA mi diye. En son kafayı yedim direkt QCK almıştım pro oyuncuların bi kısmı bunu kullandığından dolayı. Fiyat olarak uyguna bıraktığından dolayı alınabilir. Düşük sens oynadığınızdan iyi çevirebilirsiniz ama durma konusunda o sizin yeteneğinize kalmış.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Aras Şimşek
Üst seviye mouselar ile dokusu benziyor ama hafiflik olarak lamzu daha farklı. Adamlar alt tarafı delikli bir hale getirerek hafiflik sağlıyorlar. Ve gerçekten kaliteli mouselar. Aktif olarak superlight kullanıyorum ama lamzu maya kadar hafif değil mouse. Mousepad kısmına gelirsek ise bu kişiden kişiye göre değişen bir şey zamanında bende araştırmıştım Freefall mı alayım yoksa qck mı ya da SOA mi diye. En son kafayı yedim direkt QCK almıştım pro oyuncuların bi kısmı bunu kullandığından dolayı. Fiyat olarak uyguna bıraktığından dolayı alınabilir. Düşük sens oynadığınızdan iyi çevirebilirsiniz ama durma konusunda o sizin yeteneğinize kalmış.
yorumunuz için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,080
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom