Tamamdır sağ olasın.İntel için yuvarlak aparat kutunun içerisinde mevcut. AMD için anakart kutusunun içinde olan aparatlar ile montajlanıyor.
Tamamdır sağ olasın.İntel için yuvarlak aparat kutunun içerisinde mevcut. AMD için anakart kutusunun içinde olan aparatlar ile montajlanıyor.
Benim siparişim de geldi takmak zorunda olacak biri video çekse çok iyi olurdu, tecrübeli değilim o yüzden nasıl yapcam bilmiyorum
İş görür tabi ki de.İlk sistemimi düzecem, R5 7600 alacağım. Soğutucu olarak peerless assassin 120 düşünüyordum ama sanki biraz overkill olur gibi. Sizler ne dersiniz hocam bu soğutucu iş görür mü? Olursa da tek sorun rgb ama çözülmeyecek iş değil.
Bekle bence. Fark edecektir.Arkadaşlar, ses durumu ne düzeyde. Sesli mi sessiz mi bunun fanı. Elimde noctuanın fanı var, ama 3 gün sonra arkadaş getirecek. Soğutucu geldi, fark eder düzeyde ise beklerim, yoksa takarım bugün beklemeden.
O zaman yapıştırıyorum hocam. Anakart Msi Pro B650m-b ve bu anakart için zaten peerless assassin montajında braketi vrm modüllerine çarpıyor diye bir söylenti görmüştüm risk alacaktım gerek kalmadı.İş görür tabi ki de.
Evet geçerli o kod.O zaman yapıştırıyorum hocam. Anakart Msi Pro B650m-b ve bu anakart için zaten peerless assassin montajında braketi vrm modüllerine çarpıyor diye bir söylenti görmüştüm risk alacaktım gerek kalmadı.
Şuan geçerli olan kod SELAM150 değil mi?
İstanbul karta yüklüyordur. Yok be sorun olmaz.Site biraz zorladı, sepete ekle seçeneği yoktu. Masaüstü sitesi olarak ayarlayınca belirdi. Aldım şimdi bir tane, kod kısmında da bir sorun yaşatmadı.
Hocam şimdi istanbulkart kullanın dediniz %25 iade veriyormuş. Bu iadeyi pazarama hesabı bünyesinde mi veriyor yoksa istanbulkart a mı yüklüyor?
Birde açık rıza metninin kabul edilmiş olması gerekiyormuş ben siparişden sonra farkettim umarım bir sorun oluşturmazlar.