Neler Yeni

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Rüveyda Akın
hediye gelen para(iyzico bakiye puan) eft transfer olmuyor haberiniz olsun. iyzico ödeme kabul eden satıcılardan ürün almak zorunda kalıyorsunuz. dün 5klık bi ürün aldım gelen 1k para eft yapamadım kendime (iptal ettim, benim için anlamı yok puanın):) %20 max 1k olduğuna göre gamingen den kule tipi veya 500gb ssd alınabilir
İşte o parayı da günlük ihtiyaçlar için kullanıcan mecbur. Günlük ihtiyaçlar için kullanacağın parayı da bankaya atacan. Ben otobüs parası için kullanmıştım iyzicoda kalan parayı veya internet alışverişini de o paradan yapacaksın mecbur.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,044
İsim
baba merhaba
İşte o parayı da günlük ihtiyaçlar için kullanıcan mecbur. Günlük ihtiyaçlar için kullanacağın parayı da bankaya atacan. Ben otobüs parası için kullanmıştım iyzicoda kalan parayı veya internet alışverişini de o paradan yapacaksın mecbur.
ihtiyaç dışında harcamamak, para değerlendirmek daha makul oluyor o halde :)

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Yüksel
Güzel bir ssd tavsiyesi var mı 1tb? upgrade edelim laptopu

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Çetin
Çok iyi kampanya.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,053
İsim
Batuhan Divrik
ihtiyaç dışında harcamamak, para değerlendirmek daha makul oluyor o halde :)
E öyle ama her yer de max 50-100 TL gibi rakamlar verirken burada 1000 TL gibi bir cashback veriyor. O yüzden her türlü değerlendirilir bir kampanya bence.

forza11

80+ Bronze
ilk mesaja eklendi.

GÜNCELLEME
pckolik.com da iyzico ile ödeme seçeneği çıkmıyormuş

GÜNCELLEME 2
İYZİCO hesabına gelen parayı eft olarak alamıyorsunuz ama sanal iyzico kart oluşturarak her yerde kullanabilirsiniz. Normal kredi kartı gibi çalışıyormuş.

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Zorlı
gelen puana migros dijital kod alabilirsiniz

Rymoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tuğra Tertemiz
dostlar bu ulu gamesin ödeme kısmında iyzico mevcut fakat kampanya sayfasında yer vermemişler sizce iade alınır mı manyetik switch klavye almayı planlıyorum da ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Muhammet Kalender
Gaming gen tr den alışveriş yaptım, kampanyadan iade para iyzco hesabıma yattı. Hanım karacadan alışveriş yaparak kullandı gelen iadeyi. Güzel kampanya.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
arkadaşlar ben iyizco ödeme yöntemi ile kendi kartımla taksitli ödesem gelir mi bi de taksitli tutarın %20 si mi yoksa full tutarın 20 si mi veriliyor

bi de kımlık falan istedi üye olduk guvenılır bır yer mı

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Gaming gen tr den alışveriş yaptım, kampanyadan iade para iyzco hesabıma yattı. Hanım karacadan alışveriş yaparak kullandı gelen iadeyi. Güzel kampanya.
iyzico ile öde seçeneğinden sonra nasıl ilerlediniz?

iyzico hesabınızda kredi kartınız mı ekli idi? yoksa önce iyzico'nuza paramı eklediniz?

geçtiğimiz aylarda bu tarz bir hepsipay - s i ne er ji kapmanyasına katıldığımızı zannettik geri kazanımı alamadık. Ondan sorma gereği duydum.
(en sağlamı hepsipay'de bakiye bulundurup hepsipay kartı ile ödeme olarak düşündük. hepimiz yanıldık.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar ben iyizco ödeme yöntemi ile kendi kartımla taksitli ödesem gelir mi bi de taksitli tutarın %20 si mi yoksa full tutarın 20 si mi veriliyor

bi de kımlık falan istedi üye olduk guvenılır bır yer mı
total miktardan hesaplanır hep, taksit ile bir alakası yoktur.
Maksimum 1.000TL kazanım sağlanır. Detaylarında yazıyor.

(Örneğin; ödeme tutarı 4.000 TL ise %20 tutarı olan 800 TL kazanılırken, ödeme tutarı 10.000 TL olduğunda maksimum limit dikkate alınarak 1.000 TL kazanılır.)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
iyzico ile öde seçeneğinden sonra nasıl ilerlediniz?

iyzico hesabınızda kredi kartınız mı ekli idi? yoksa önce iyzico'nuza paramı eklediniz?

geçtiğimiz aylarda bu tarz bir hepsipay - s i ne er ji kapmanyasına katıldığımızı zannettik geri kazanımı alamadık. Ondan sorma gereği duydum.
(en sağlamı hepsipay'de bakiye bulundurup hepsipay kartı ile ödeme olarak düşündük. hepimiz yanıldık.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

total miktardan hesaplanır hep, taksit ile bir alakası yoktur.
Maksimum 1.000TL kazanım sağlanır. Detaylarında yazıyor.

(Örneğin; ödeme tutarı 4.000 TL ise %20 tutarı olan 800 TL kazanılırken, ödeme tutarı 10.000 TL olduğunda maksimum limit dikkate alınarak 1.000 TL kazanılır.)
hocam guvenılır de mı kımlık falan ıstıyorda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,719
Üyeler
166,260
Son üye
ahmetmarangoz
Top Bottom