Neler Yeni

Emek Kokan Asus Tuf Projem

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
Hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün kendimi bu işe adadığım başlıkta da gördüğünüz Asus Tuf Projemden bahsedeceğim. Farkettiğim bir şey vardı. Bir bilgisayarın neredeyse bütün parçalarını tuf serisinden toplayabiliyorduk. Bunu farketmemle bu projeye başlamak istedim. Neredeyse bütün parçalarımı 2.el olarak topladım. Mümkün olduğunca ucuza getirmeye çalıştım. Aksiliklerim oldu. Felan filan derken bugünlere kadar geldik. Önce bilgisayarımdaki parçalardan bahsedeyim.

Anakart : Asus Tuf B660M Wifi D4
İşlemci : i5-12600KF
İşlemci Fanı : Cooler Master Hyper 212 v3 Spectrum
RAM : Team Tuf Alliance 16x2 32 GB 3200 mHz CL16
M2 SSD : WD Black SN770 1 TB
Ekran Kartı : Asus Dual RTX 3070
PSU : Asus Tuf 750w 80+ Bronz
Kasa : Asus Tuf GT301​

Dış kasayı ilerde GT502 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran kartım biraz aceleye geldi. Tuf serisinden alamadım. Aklımda sıvı soğutucu almak var. Asus Tuf LC II 240 modelini düşünüyorum. Bu ikisini de tamamlayabilirsem geriye alınabilecek başka parça kalmıyor. Daha sonrasına da bakacağız artık. Bu haliyle kasadan çok memnunum. Bu kasa bir fantezi üzerine oluşturulmaya çalışılmış bir kasadır. Yorumlarınızı merakla bekliyorum ama bunu da aklınızda bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Fotoğrafını da çekmeye çalıştım. Çok güzel çıkmadı fotoğrafta ama idare edin artık :D

IMG_20250127_230543.jpg

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
A''
Hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün kendimi bu işe adadığım başlıkta da gördüğünüz Asus Tuf Projemden bahsedeceğim. Farkettiğim bir şey vardı. Bir bilgisayarın neredeyse bütün parçalarını tuf serisinden toplayabiliyorduk. Bunu farketmemle bu projeye başlamak istedim. Neredeyse bütün parçalarımı 2.el olarak topladım. Mümkün olduğunca ucuza getirmeye çalıştım. Aksiliklerim oldu. Felan filan derken bugünlere kadar geldik. Önce bilgisayarımdaki parçalardan bahsedeyim.

Dış kasayı ilerde GT502 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran kartım biraz aceleye geldi. Tuf serisinden alamadım. Aklımda sıvı soğutucu almak var. Asus Tuf LC II 240 modelini düşünüyorum. Bu ikisini de tamamlayabilirsem geriye alınabilecek başka parça kalmıyor. Daha sonrasına da bakacağız artık. Bu haliyle kasadan çok memnunum. Bu kasa bir fantezi üzerine oluşturulmaya çalışılmış bir kasadır. Yorumlarınızı merakla bekliyorum ama bunu da aklınızda bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum. Fotoğrafını da çekmeye çalıştım. Çok güzel çıkmadı fotoğrafta ama idare edin artık :D

Alıntıyı görüntüle
Hocam hevesini kırmak istemem ama boş bi proje gibi

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Uğur Çam
Elinize sağlık ne kadara topladınız

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tuf serisi parçaları diğerlerinden ayıran özellikler var hem biraz daha ucuza bulunabiliyor olması hem de asusun vermiş olduğu askeri sınıf kalitesi bence bunlar da önemli şeyler ama yorumun için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinize sağlık ne kadara topladınız
Hocam bazı parçaları kaça aldığımı yazayım bazılarını alalı biraz oluyor dolar kuru enflasyon derken değişkenlik gösteriyor

Kasa : 2000 TL
PSU : 2000 TL
Anakart : 4200 TL
İşlemci ve Fanı : 4800 TL

Alıntıyı görüntüle
Eline sağlık hocam,ekran kartını satıp onuda tüf yapsana çok iyi olur o şekilde

Akanizzm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burak Ahmet AKAN
Instagram
akanizzm
Steam