Güzel klavye@Gurkanpiro %60 almayı düsünüyorum. Klavye linkim yok fotoğrafı var zaten yazınca ilk sıralarda çıkıyor.
Güzel klavye@Gurkanpiro %60 almayı düsünüyorum. Klavye linkim yok fotoğrafı var zaten yazınca ilk sıralarda çıkıyor.
Ulan surda yardım edene 300 TL ateslicem desem 50 kişi dm geçer
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mahalle abisi gibi takılmaya devam edin
dostum reklam linki varmı acaba arkadaşa atıcamdaBana ulaşınca, sana hediye ediyim.
Hocam sadece mesela yardımsal olarak hangi linki kullandığını yada indirim uygulanmış hesap hediye verebilirsin ürün mü istedik ?Bana ulaşınca, sana hediye ediyim.
Evet öyle görünüyor da boşa da para vermek istemiyorum kötü çıkma şansı var indirime HXSJ ve MageGee markaları giriyor bu markalar nasil sizceGüzel klavye
çıkmaz hocam indirimli alabiliysaniz vergi dahil kaça geliyor benim arkadaşım aynısıni almıştı güzel ürün deneyimlemistimEvet öyle görünüyor da boşa da para vermek istemiyorum kötü çıkma şansı var
500 civarı verigisi oluyor. Kendi fiyatı 100tl civarı toplam 600tl civarı oluyor yaniçıkmaz hocam indirimli alabiliysaniz vergi dahil kaça geliyor benim arkadaşım aynısıni almıştı güzel ürün deneyimlemistim
Güzel fiyat alın gitsin bana gelse alırdım yedeğe500 civarı verigisi oluyor. Kendi fiyatı 100tl civarı toplam 600tl civarı oluyor yani
Instagram algoritmami neredeyse temu reklamları çıkması için değistirmeye çalışıyorum bağımlılık yaptı kardeşimin telefonuna da yüklettim tek kullanımlık indirim felan gelir diyeKutu içeriği 3 tane yedek switch bide klavye sadece glv
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel fiyat alın gitsin bana gelse alırdım yedeğe
valla hocam instagram kullanmiyorum ondan dolayı çıkmaz bana kolay kolayInstagram algoritmami neredeyse temu reklamları çıkması için değistirmeye çalışıyorum bağımlılık yaptı kardeşimin telefonuna da yüklettim tek kullanımlık indirim felan gelir diye
Facebookta da çıkıyorvalla hocam instagram kullanmiyorum ondan dolayı çıkmaz bana kolay kolay
Hocam sadece mesela yardımsal olarak hangi linki kullandığını yada indirim uygulanmış hesap hediye verebilirsin ürün mü istedik ?
Pro bitti bliyorum p yede okay suanBu konuda paylaşmıştım, linki kaydetmedim telefona, ilk seferinde bende de olmadı, eşimin telefonundan yeni üyelik açıp aldım. Çok kez temu uygulamasını sildim ve geri yükledim o telefona, sonrasında zaten pro modeli stoğu bitti.