Neler Yeni

🔥İndirim FENERBAHÇE 2023 SARI FORMA 899TL (Sadece 3XL)

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Kaan

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Aras Şimşek
Nasıl yani braganın iptal edilen golu sayesinde sonuncu olup sevinmek mi :)
Allah göstermesin
biraz yanmışsın diye yorumladım kolay rakıp cıkınca bıze sen ılk 16 da oldun da noldu :D az yi çektin seni napacaklar sımdı onlar dusun

eneskaya6

80+ Silver
biraz yanmışsın diye yorumladım kolay rakıp cıkınca bıze sen ılk 16 da oldun da noldu :D az yi çektin seni napacaklar sımdı onlar dusun
ben niye yanayım kendi evinde fark yememek icin tr hakemleri totonu kolladı :)

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Aras Şimşek
ha sen 36 kulüp içerisinde en basit kurayı çekip ilk 8e bile giremeyerek aşırı komik bir sonuç ile dönmeyi başarı sanıyorsan bu zeka ile iyi yaşamışsın
saçmalama kanka bunlar tr liginin bayerni dsakjgdjıgsafghdfsaghd fsahgfdshagfdsadsajkhdkjsagjdsa

Aykut D.

80+ Gold
Forma indirimindeki muhabbete bak patladım ya 🤣🤣🤣.

eneskaya6

80+ Silver
saçmalama kanka bunlar tr liginin bayerni dsakjgdjıgsafghdfsaghd fsahgfdshagfdsadsajkhdkjsagjdsa
özguveninize hastayim ama tr ligi şey hakemmlerrr mi yoktuuu(3-1 6 sarı kart menerim)
skor tanıdık gelmiştir
IMG_4095.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
efe arda girgin
özguveninize hastayim ama tr ligi şey hakemmlerrr mi yoktuuu(3-1 6 sarı kart menerim)
skor tanıdık gelmiştir
Alıntıyı görüntüle
ya dostum sen futboldan cidden anladığını falanmı düşünüyorsun kaç ay önceki maçı atıyorsun bu takımın üstüne 5-6 tane transfer yapıldı eksikler kapatıldı dalga geçtiğin midjyland maçında neredeyse 11 çıkartamıyorduk o kadar eksiğimiz olmasına rağmen ortaya koyduğumuz futbol gayet iyiydi 100mlik balonla sadece penaltılar ile zar zor gol buluyorsunuz birde üstüne hakem sizi destekliyor diyorsunuz

Top Bottom