tr hakemlerımı cagırın gesem show yapacake bu da çakma 5 yıldız var
Hani çağırdığın hakemler nerdeler Gesem?tr hakemlerımı cagırın gesem show yapacak
Şaka yapmıyor ki gerçekleri söylüyorÇok komiksin daha şaka yapma
Nasıl yani braganın iptal edilen golu sayesinde sonuncu olup sevinmek mitr hakemlerımı cagırın gesem show yapacak
biraz yanmışsın diye yorumladım kolay rakıp cıkınca bıze sen ılk 16 da oldun da noldu az yi çektin seni napacaklar sımdı onlar dusunNasıl yani braganın iptal edilen golu sayesinde sonuncu olup sevinmek mi
Allah göstermesin
ben niye yanayım kendi evinde fark yememek icin tr hakemleri totonu kolladıbiraz yanmışsın diye yorumladım kolay rakıp cıkınca bıze sen ılk 16 da oldun da noldu az yi çektin seni napacaklar sımdı onlar dusun
ha sen 36 kulüp içerisinde en basit kurayı çekip ilk 8e bile giremeyerek aşırı komik bir sonuç ile dönmeyi başarı sanıyorsan bu zeka ile iyi yaşamışsınNasıl yani braganın iptal edilen golu sayesinde sonuncu olup sevinmek mi
Allah göstermesin
saçmalama kanka bunlar tr liginin bayerni dsakjgdjıgsafghdfsaghd fsahgfdshagfdsadsajkhdkjsagjdsaha sen 36 kulüp içerisinde en basit kurayı çekip ilk 8e bile giremeyerek aşırı komik bir sonuç ile dönmeyi başarı sanıyorsan bu zeka ile iyi yaşamışsın
özguveninize hastayim ama tr ligi şey hakemmlerrr mi yoktuuu(3-1 6 sarı kart menerim)saçmalama kanka bunlar tr liginin bayerni dsakjgdjıgsafghdfsaghd fsahgfdshagfdsadsajkhdkjsagjdsa
ya dostum sen futboldan cidden anladığını falanmı düşünüyorsun kaç ay önceki maçı atıyorsun bu takımın üstüne 5-6 tane transfer yapıldı eksikler kapatıldı dalga geçtiğin midjyland maçında neredeyse 11 çıkartamıyorduk o kadar eksiğimiz olmasına rağmen ortaya koyduğumuz futbol gayet iyiydi 100mlik balonla sadece penaltılar ile zar zor gol buluyorsunuz birde üstüne hakem sizi destekliyor diyorsunuzözguveninize hastayim ama tr ligi şey hakemmlerrr mi yoktuuu(3-1 6 sarı kart menerim)
skor tanıdık gelmiştir
Alıntıyı görüntüle