Arkadaşlar merhaba, 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışmak istiyorum, kendi paramı harcamak istiyorum yani kısaca, kazandığım parayla ekipman gibi şeyler alacağım nerede çalışabilirim? Ağır iş ve garsonluk gibi şeyler olmasın yeter.
kafeler garsonluk sanai de olabilir tercih size kalmış kardeşımArkadaşlar merhaba, 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışmak istiyorum, kendi paramı harcamak istiyorum yani kısaca, kazandığım parayla ekipman gibi şeyler alacağım nerede çalışabilirim? Ağır iş ve garsonluk gibi şeyler olmasın yeter.
Babamın hep arabayı tamir ettiği usta var sanayi falan da değil oraya gitmeyi düşünüyorum.kafeler garsonluk sanai de olabilir tercih size kalmış kardeşım
Otellerde tanıdığın varsa bellboy olabilirsin.Arkadaşlar merhaba, 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışmak istiyorum, kendi paramı harcamak istiyorum yani kısaca, kazandığım parayla ekipman gibi şeyler alacağım nerede çalışabilirim? Ağır iş ve garsonluk gibi şeyler olmasın yeter.
Tanıdık usta daha az verebilir bencegarsonluk açık ara en ıyı para kazanacagın yer sanayide iş ögrenmeden para kazanmak zor tabi tanıdık usta varsa belki daha fazla para verebilir
en basit sanai gitcene söyle bir şey yap ayakkabıcı dükkanları yazlık eleman alıyorlar bır sor sanai işi ağırdır bilgin olsunBabamın hep arabayı tamir ettiği usta var sanayi falan da değil oraya gitmeyi düşünüyorum.
orası samimiyete baglı sevense verır ama az samimi ise az verir iş bilmedigindenTanıdık usta daha az verebilir bence
Tanıdık her zaman daha az verir hocam çok samimi olduğum adamlar vardı çalışırken yok yani bedavaya yakın çalıştırmaya çalışıyorlarorası samimiyete baglı sevense verır ama az samimi ise az verir iş bilmediginden
işte samimi olan tutugunu bısey yapar anladınız siz onu weouıhfwehjlsflkjwfTanıdık her zaman daha az verir hocam çok samimi olduğum adamlar vardı çalışırken yok yani bedavaya yakın çalıştırmaya çalışıyorlar