Neler Yeni

15 yaşında çalışabileceğim yerler

ysuufiii5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yusuf
Arkadaşlar merhaba, 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışmak istiyorum, kendi paramı harcamak istiyorum yani kısaca, kazandığım parayla ekipman gibi şeyler alacağım nerede çalışabilirim? Ağır iş ve garsonluk gibi şeyler olmasın yeter.

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
uğur demirel
Arkadaşlar merhaba, 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışmak istiyorum, kendi paramı harcamak istiyorum yani kısaca, kazandığım parayla ekipman gibi şeyler alacağım nerede çalışabilirim? Ağır iş ve garsonluk gibi şeyler olmasın yeter.
kafeler garsonluk sanai de olabilir tercih size kalmış kardeşım

Gurkanpiro

80+ Platinum
garsonluk açık ara en ıyı para kazanacagın yer sanayide iş ögrenmeden para kazanmak zor tabi tanıdık usta varsa belki daha fazla para verebilir

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Otellerde tanıdığın varsa bellboy olabilirsin.

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmet ylmz
garsonluk açık ara en ıyı para kazanacagın yer sanayide iş ögrenmeden para kazanmak zor tabi tanıdık usta varsa belki daha fazla para verebilir
Tanıdık usta daha az verebilir bence

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
uğur demirel
Babamın hep arabayı tamir ettiği usta var sanayi falan da değil oraya gitmeyi düşünüyorum.
en basit sanai gitcene söyle bir şey yap ayakkabıcı dükkanları yazlık eleman alıyorlar bır sor sanai işi ağırdır bilgin olsun

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
ozan başaran
sanayiide çalışırsan yaşından ötürü ve deneyiminin olmamasından ötürü ucuza çalıştırırlar seni. garsonluğu neden istemiyorsun? çok güzel ve iyi paralar kazanabileceğin bir meslek aslında

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Dostum eğer ileride istediğin bir meslek varsa onla alakalı bir yere gidebilirsin. İleride otomotiv mühendisliği veya lise sonrası sanayi düşünüyorum tarzı bir kafan varsa sanayiye gidip şimdilik birkaç şey öğrenebilirsin (bunu sadece sanayi için söylemiyorum). Ha ama böyle bir düşüncen yoksa ve sadece elime para geçsin falan diyorsan bi' kafede garsonluk veya hamallık mantıklı olacaktır. Ben kendim garsonluk pek istemediğimden hamallık, amelelik tarzı şeyler yaptım.

Ceasar123

80+ Silver
En net para kazanacağın ve en rahat olan şey Garsonluk vs. dir.
İşte tanıdıklarının sanayisine falan gidersen eksik para, fazla uğraştırma derken bezersin.
Bu yaz tatilinde çalışan arkadaşlardan biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,059
Üyeler
166,871
Son üye
Bünyamin Emr kaya
Top Bottom