Neler Yeni

🔥İndirim Polham Şarjlı Otomatik Araç Yıkama Köpük Pompası 1.5 Litre 764₺ Amazon

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Deniz Bey
şahsen sünger ile oto şampuanını kovaya katıp foşur foşur köpük oluyor çokta gerekli bir şey değil şarjı bitecekmi yarım kalacakmı diye alel acele iş yaptırcak araç yıkamak terapidir aceleye gelecek bir şey değil o yüzden ona vereceğiniz paraya başka şeyler alırsınız

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ömür AYCIL
siparişi verdim teşekkürler araç yıkama şampuanı olarak ne önerirsiniz kullanıp memnun kaldıgınız var mı
Arap sabunu bulasik deterjani ve yumuşatıcıyı karıştırıp kendin yap

ReyJovick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
rt
Köpük pompası değil de, adam gibi bir araç içi süpürge önerebilecek var mı? Piyasadakilerin çoğunun çekim gücü düşük ya da basit malzemelerden yapılmış.
Fiyattan bağımsız Dyson ama araç için ayrı filtre yoksa evde cekmemeye başlıyor. Hem evde kullanımı iyi oluyor hem arabada yarım saatte girip süpürüp çıkıyorum daha az gürültü daha az kablo karmaşası.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
şahsen sünger ile oto şampuanını kovaya katıp foşur foşur köpük oluyor çokta gerekli bir şey değil şarjı bitecekmi yarım kalacakmı diye alel acele iş yaptırcak araç yıkamak terapidir aceleye gelecek bir şey değil o yüzden ona vereceğiniz paraya başka şeyler alırsınız
Şarjı ile en az 2 adet C sedan köpüklersin hocam baştan aşağı. Ama sen bilirsin... Araç yıkamak terapidir diyen adamsan sana özellikle tavsiye ediyorum.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
alınır mı kullanan var mı amazon yorumları hiç te fena degil.
Bende 2 tane var hocam, net alınır. IK Foam Pro da kullandım ama bunun kullanım kolaylığı bambaşka seviye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kızmayın ama su bocek ılaclama seyıne benzıyor nalburdan ondan alırım ama tercıh meselesı
Tek benzerliği şekil itibariyle üstad. Sen bilirsin tabii ama gerçekten araba yıkamaktan keyif alan adam için çok iyi alet.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Bende 2 tane var hocam, net alınır. IK Foam Pro da kullandım ama bunun kullanım kolaylığı bambaşka seviye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek benzerliği şekil itibariyle üstad. Sen bilirsin tabii ama gerçekten araba yıkamaktan keyif alan adam için çok iyi alet.
guzel alet lafım yok olsada yıkasak sdjlsfjnlf

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Cihan Bozkır
Köpük pompası değil de, adam gibi bir araç içi süpürge önerebilecek var mı? Piyasadakilerin çoğunun çekim gücü düşük ya da basit malzemelerden yapılmış.
Hocam süpürge yerine sürekli 1000W ve üstü güç verecek invertör alıp aküden beslemek daha iyi çözüm olabilir. Yeni süpürgelerin gücü çevreyi koruma adına hep düşük ama eski süpürgeler 1600-2000W çeker, haberiniz olsun. Toz torbalı küçük Bosch süpürge 600W mesela araba için fazla fazla yeterli bu süpürge. İnvertörden güç çekerken araba çalışır olsun.

xxisaxxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İsa kaya
beyler şöyle bir köpük buldum piyasaya göre %20 daha uygun hemde
incelemelerine baktım herkes memnun markadan faizsiz 3 de taksit yapıyor tertemiz elime ulaşınca yorumlarımı yazarım
Hocam bende aldım da kart otomatik mi taksit yapiyor acaba

sirefeee

80+
Arkadaşlar bende alacağım ama hortumla su tutma imkanım yok bu alette hem köpük hem su atar mı ? Köpükten sonra durulmaka için yeterli olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa
Araç yıkamak için alsam mı diye düşünüyordum bu modeli. Köpük atımı iyi gibi. Geldiğinde test edeceğim.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,775
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar bende alacağım ama hortumla su tutma imkanım yok bu alette hem köpük hem su atar mı ? Köpükten sonra durulmaka için yeterli olur mu
Attığı su ile durulama yapamazsın hocam. Hortumdan suya ya da benzinliktekiler gibi tazyikli yıkamaya ihtiyacın olur.
Araç yıkamak için alsam mı diye düşünüyordum bu modeli. Köpük atımı iyi gibi. Geldiğinde test edeceğim.
Köpük atımı gayet güzel hocam, ben de kullanıyorum memnunum.

Top Bottom