Neler Yeni

Colorful Anakart alınır mı?

szuo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Zahid Öncü
Şöyle işe yarayabilecek uzun da bir anakart videosu var, mesela bunu izleyerek önce biraz daha ön bilgi edinmekte fayda var.
Kesinlikle işini görür aslında, gereksiz kullanmayacağın özellik ya da slotlara para vermek de ekstra saçma olur. Burada önemli olan kart bileşenlerindeki kalite ve ileriye dönük farklı ihtiyaçları karşılaması durumu. Zaten temel olarak bakınca, teknoloji öyle hızlı ki; bugün aldığımız şey de bi' kaç sene sonra bazı özellikler yönünden eksik kalacak.

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için hocam.
kağıt üstünde özellikler gayet iyi duruyor ama böyle bir donanım forumunda bile ne biosunu ne özelliklerini bilen yok.
riske girmek isteyen varsa denesin.
Almak istediğim parçaların doğrultusunda siz hangi anakartı öneriyorsunuz hocam?
colorful bios update de kronik sorunu var gibi ve bios arayüzünde ihtiyaç duyulan bazı ayarlar da yokmuş. ben youtube da yabancı kullanıcıların videolarında gördüm. çoğu kişi bios update edilememesinden muzdarip olmuş.
bi de satış sonrası destek, garanti kısmı incehesapta. zannedersem asus, msi gibi yetkiliservis noktaları yok
Oldukça karışık bir durum gibi duruyor ve nasıl bir pozisyon alabileceğimi bilemiyorum hocam. MSI anakarta mı yönelmeliyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 3379 tl ye bi alt modeli Proyu aldım çift ram slotlu olan. Fiyatına göre çok dolu anakart alınabilir
Hangi parçalar ile birlikte kullanıyorsunuz? BIOS update'i ile ilgili herhangi bir problem yaşadınız mı hocam?

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,062
İsim
baba merhaba

Almak istediğim parçaların doğrultusunda siz hangi anakartı öneriyorsunuz hocam?

Oldukça karışık bir durum gibi duruyor ve nasıl bir pozisyon alabileceğimi bilemiyorum hocam. MSI anakarta mı yönelmeliyim?
paran varsa şahsen asus, msi alma tarafındayım. örnek arkadaşım b650 anakartın işlemci soket yerini yamultmuş asus ücretsiz soket kısmını komple değiştirmiş.

• Beğen
Reaksiyonlar: szuo

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Koray ercan

Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi parçalar ile birlikte kullanıyorsunuz? BIOS update'i ile ilgili herhangi bir problem yaşadınız mı hocam?
Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) AnakartXPG
K Mesh Kyber 750W 80+ Gold Rainbow Kasa
Amd Ryzen 5 7500F İşlemci
Kingston 1TB NV3 NVMe Gen4 Okuma 6000MB-Yazma 4000MB M.2 SSD
Thermalright Assassin Burst İşlemci Soğutucu

Daha parçaların hepsi gelmedi kanka kasayı kurunca yazarım unutmazsam

• Beğen
Reaksiyonlar: szuo
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,105