Hangi link pro ürün muAz önce aldım beyler birkaç kez uygulamayı silip tekrar yükledim 20 30 kere de reklamlardan denedim biraz uğraştırıcı oldu ama sonunda oluyor biraz uğraşın derim
Sıfır hesap mı açtın sipariş verilmemiş hesapta oluyor mu ?Az önce aldım beyler birkaç kez uygulamayı silip tekrar yükledim 20 30 kere de reklamlardan denedim biraz uğraştırıcı oldu ama sonunda oluyor biraz uğraşın derim
Hesap 0 değildi ama sipariş vermemiştim daha önceSıfır hesap mı açtın sipariş verilmemiş hesapta oluyor mu ?
Valla o kadar link e girdim ki hangisi hatırlamıyorum fakat ürün proHangi link pro ürün mu
Mouse sekmesinde çok mu gezdin dostum reklam düşmesi içinHesap 0 değildi ama sipariş vermemiştim daha önce
Valla arkadaşların paylaştıklarına tıkladım facede insta da temu da gezindim sanırım enson insta reklamından girdim cs oynuyorum her el sonu tıkladım sildim yükledim uygulamayı enson oldu kafam çok odaklı değildi tam hatırlamıyorum o yüzdenMouse sekmesinde çok mu gezdin dostum reklam düşmesi için
Daha ziyade DPI kullanımınız önemli 800 DPI 100 hz için yeterli 1600 DPI için 2K-4K kullanmak daha verimli.8k nın önemi kalmayınca acaba laptop için şarj istasyonu olmayan bir model mi seçsem diye düşünmüştüm. Ama yine kullanılır. 1k da iyidir haklısınız
Oluyor kardeşim 3 tane aldım o şekilde hem yapamıyorsunuz hem iftira atıyorsunuz.karşıma MC modeli çıkmıştı 470 TL'ye onu aldım daha sonra konuyu baştan sona incelediğimde arkadaşların link attıklarını gördüm. Başka bir telefondan girip Pro modelini de aldım.
Yok mobil veriye geç, yok uçak moduna al yok telefonu camdan fırlat 30 şınav çek camdan atlayıp telefonu havada yakala gibi fantezilere girmeyin çünkü olmuyor. Başka bir cihaz, hesap ve mümkünse tam emin olamasam da başka bir TC önemli. Ailenizden birinin telefonunu rica edip ondan 2. alışverişi yapabilirsiniz.
Nasil yaptin peki? 1 kere bile yapamadim. Madem biliyorsun anlat bakalim.Daha ziyade DPI kullanımınız önemli 800 DPI 100 hz için yeterli 1600 DPI için 2K-4K kullanmak daha verimli.
Oluyor kardeşim 3 tane aldım o şekilde hem yapamıyorsunuz hem iftira atıyorsunuz.
Yanlış alma sakın 130 tl olması lazım fiyatı sepette 727 küsür olacakSipariş verdim bu fiyata pişman etmez değil mi? Wireless deneyimini merak ettiğim için sipariş ettim. Şu an Rival 3 sahibiyim en kötü yedek olarak tutarım. Satıcıya çok dikkat etmedim ama sorun olmaz sanırım? Bir de 0 TL görünen ürünleri eklesem ekstra vergi eklenirdi muhtemelen doğru mu?
130 değil sipariş ekranında göründüğü gibi 104,99 görünüyordu. Bankamdan 727,60 TL çıktı. Bir sorun var mı? Konu sahibinin ilk eklediği görsellerde de 104,99 görünüyor.Yanlış alma sakın 130 tl olması lazım fiyatı sepette 727 küsür olacak
Hocam hangi linkten yaptin?Sipariş verdim bu fiyata pişman etmez değil mi? Wireless deneyimini merak ettiğim için sipariş ettim. Şu an Rival 3 sahibiyim en kötü yedek olarak tutarım. Satıcıya çok dikkat etmedim ama sorun olmaz sanırım? Bir de 0 TL görünen ürünleri eklesem ekstra vergi eklenirdi muhtemelen doğru mu?
Bir sorun yok.130 değil sipariş ekranında göründüğü gibi 104,99 görünüyordu. Bankamdan 727,60 TL çıktı. Bir sorun var mı? Konu sahibinin ilk eklediği görsellerde de 104,99 görünüyor.
Link biraz random. Temuyu silip yeniden indirmeyi deneyin ve farklı gmail hesabıyla bağlanın. İnstagrama gir çık yapın reklam gelene kadar. Ben bunları yaptım hocam.Hocam hangi linkten yaptin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sorun yok.