Neler Yeni

Bir kıza nasıl açılabilirim

KG68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Kerem gül
Konu belli ilk defa birini karşıma alıp konuşacam. ne gibi şeyler yapmalıyım. inanın 22 yaşımdayım ilk defa böyle bir şey yapacağım bütün cesaretimi topladım lakin ne konuşacağımı tam kestiremedim. herkese iyi forumlar.

Pukiina

80+ Bronze
Ne duyguları incinen ol ne de karşınındakinin duygularını inciten. Önce nasıl olduğunu sor günlük rutin konuşma diyalogunu yap ardından da acele etmeden duygularını söyle. Aslında önemli olan kendin olmak doğal davranırsan devamı gelir. Karşındaki kişinin seni sevdiğini düşünüyorsan zaten seni sen olduğun için sevdiğini bilirsin. O yüzden doğal olup akışına uygun kelimeleri düzgün seçip kullandığın takdirde zor olan bişey yok aslında

Buluştuktan sonra İstanbul'dan uçakla ayrılırken evini gören bir manzarada "Ben kalbimin yarısını Sofya'da bıraktım" yazıp paylaşmıştım. Pek çok yolu var :)

dnzz

80+
sohbetim var muhabbetim var zaten ondan bana karşı bişeyler olduğunu bildiğim için sormak istemiştim
Bodoslama takıl git konuş zaten sana karşı bir şeyler olduğunu biliyorsan dünyanın sonu değil standart insanların yaptığı standart bir şey bu germe kendini boşuna

h3nnessyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
lütfi uluad
özgüvenli ol, konuşurken kekeleme, bi duruşun olsun. yani duruştan kastım sana baktığı an özgüveni ve cesareti görsün. saçma sapan iltifatlar etme ve kendin ol. kahve içmeye davet et, sakin ve rahat bi şekilde ona olan duygularını akıcı bi dil ile anlat. onda bu duyguların karşılığının olup olmadığını sor ama unutmaman gereken şey şu, kararının ne olursa olsun saygı duyacağını ve anlayışla karşılayacağını belirt. iyi forumlar umarım her şey istediğin gibi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,624
Üyeler
167,344
Son üye
Ardemmiz
Top Bottom