Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enis Can
Biten bir şey yok. Önemli olan reklama denk gelmeniz. Ben bu sabah facebook'ta gezerken denk geldim ancak zaten telefonumda açık olduğu için alamadım başta. Sonra temu uygulamasını silip tekrar reklama tıkladım ve website üzerinden facebook ile yeni temu hesabı açtım. Böylece ??? yazan fiyatı gördüm ve sipariş geçtim.

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
689
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bu arada aldım annemin telefondan denedim oldu :D

GluLu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Biten bir şey yok. Önemli olan reklama denk gelmeniz. Ben bu sabah facebook'ta gezerken denk geldim ancak zaten telefonumda açık olduğu için alamadım başta. Sonra temu uygulamasını silip tekrar reklama tıkladım ve website üzerinden facebook ile yeni temu hesabı açtım. Böylece ??? yazan fiyatı gördüm ve sipariş geçtim.
valla sabahtan beri kaydırıyorum çıkmıyo reklam

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Kürşat

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Kürşat
kendi telefonumda sürekli cıkıyor ama ordanda önceden alısveris yaptım temudan baska telefıondan deniyorum cıkmıyo
gene kendi hesabınızla deneyin bi instagram/facebook öyle çıkar reklam

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Kürşat
nl ilani kaldirildi uretimde yok diyor aula ile ayni olay oldu
aula olayında aktif değildim bilmiyorum da
bana garip gelen şey oldu MC bile NL'den çok satmıştır, P'ler Pro'lar kapış kapış giderken nasıl NL tükendi .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit
pro modeli aldım nl ile değişmek isteyen var mı kargoda şuan gelince değişebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop kullanıyorum nl daha sağlıklı olucak gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Öztürk
gunde kaç kere çıkıyor bana sıze nıye cıkmıyor
banada çok çıkıyor ancak her tıkladığımda yeni hesap açarak giriş yapıyorum. Temuyu kaldırıp link üzerinden yüklüyorum ama nafile. Çark geliyor 104 tl ye düşüyor uygulamayı açtığımdada 104 tl ama sepete ekleyip almaya çalıştığımda hesaba giriş yapmamı söylüyor. Giriş yapıyorum hop tekraradan 1040 lira. Maximum ss deki yere kadar geldim.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-02-08 at 18.27.01.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-08 at 18.27.01.jpeg
    105.4 KB · Hit: 57

GluLu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
banada çok çıkıyor ancak her tıkladığımda yeni hesap açarak giriş yapıyorum. Temuyu kaldırıp link üzerinden yüklüyorum ama nafile. Çark geliyor 104 tl ye düşüyor uygulamayı açtığımdada 104 tl ama sepete ekleyip almaya çalıştığımda hesaba giriş yapmamı söylüyor. Giriş yapıyorum hop tekraradan 1040 lira. Maximum ss deki yere kadar geldim.
0 cihaz lazım

Top Bottom