Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Öztürk
geçmiş sayfalarda yazmıştım. wincredit etkinliğine denk geldim. zincirleme uzun süredir devam ediyor. mouse aslında normal indirimsiz fiyattan alıyorum. Ama wincredit etkinliğinden hediye edilen 1000 TL kredi ile ödeme yapıyorum. Yeni wincredit gelmesini bekliyorum. Gelince kredi ile tekrar wincredit çalıştırıyorum. Yine 1000 TL geliyor. ......... böyle devam etti 16 ocaktan beri
bendede wincredit te 1000 tl var ama mouse 104 tl ye ne denediysem düşüremedim mouse u normal fiyatından alsam bir sonraki siparişte yerine ne alabilirim hiç baktınız mı farklı bir ürüne ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Nik Flatron
Şuan alabilirim değil mi bu alma taktikleri arasında instagram fln filan bir sürü şey diyorda ben hiç bir şey yapmadim uygulamaya girince karşıma çıktı yani yinede 700liraya gelir değil mi
evet ama bütün kişisel bilgilerini paylaşmışsın. silebiliyorsan sil foto

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Kürşat
Şuan alabilirim değil mi bu alma taktikleri arasında instagram fln filan bir sürü şey diyorda ben hiç bir şey yapmadim uygulamaya girince karşıma çıktı yani yinede 700liraya gelir değil mi
toprağım adres, numara, isim soyisim gözüküyor ona göre

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Nik Flatron
bendede wincredit te 1000 tl var ama mouse 104 tl ye ne denediysem düşüremedim mouse u normal fiyatından alsam bir sonraki siparişte yerine ne alabilirim hiç baktınız mı farklı bir ürüne ?
yerine ne alınabilir hiç bakmadım. benim wincredit döngüsü için minimum 1000 TL'lik ürün almam gerekiyordu. Hep aj159pro mouse aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Alp Öztürk
yerine ne alınabilir hiç bakmadım. benim wincredit döngüsü için minimum 1000 TL'lik ürün almam gerekiyordu. Hep aj159pro mouse aldım.
size gelen kampanyanın aynısı da bende var şu anda. o sebepten ötürü mouse u alırsam yanına ne alabilirim diye düşündüm.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Kargo yerine güncelleme gelmiyorsa canlı destekle konusun benim kargo yarın 1.30 ucga binecekmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
hasan furkan arı
Bende çektim bir tane. Konuyu açan arkadaşa ve yardımcı olan dostlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Mimari çizim yapmak için kablolu mouse ımı bunla değiştireceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
1000012588.jpg
Arkadaşlar bende 105 lira gözüküyor vergi dahil 707 lira mı olacak yoksa bende ayrı bir indirim mi var satıcı da ajazz bu arada

Top Bottom