Neler Yeni

Yardım Altyapı Nasıl Getirtebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Oğuz
Hızımı yükseltmek için tekseçeneğim Altyapı getirtmek çünkü internet hızım 7mbps Altyapım yok altyapı nasıl getirtebilirim?

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Bay fahare
Twitterdan ümit Ünalı etiketle durumu belirt iyi kötü dönerler (müstakilse biraz zor VDSL belki gelir )

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twitterdan ümit Ünalı etiketle durumu belirt iyi kötü dönerler (müstakilse biraz zor VDSL belki gelir )
Hocam benim anlamadığım modemin altinda vdsl yazıyor bir yıl önce kablo çekmişlerdi nasıl bu kadar az çekiyor vdsl altyapı ile fiber altyapı arasındaki farklar ne( hızları değil)

Critaes

80+ Bronze
Bahsettiğin kişi kim. Benim 16mpbs internetim var ama 10 adım ilerideki binalarda fiber internet var (ciddi anlamda 10 adım) onlar kentsel dönüşüme girdiği için getirdiler. Bizim binaya da getirirler mi acaba mesafe kısa olduğu için?

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
mert
Bahsettiğin kişi kim. Benim 16mpbs internetim var ama 10 adım ilerideki binalarda fiber internet var (ciddi anlamda 10 adım) onlar kentsel dönüşüme girdiği için getirdiler. Bizim binaya da getirirler mi acaba mesafe kısa olduğu için?
Getirirler talep fazla olur ise bence

GT 1010

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yasuo Mehmet
Hocam benim anlamadığım modemin altinda vdsl yazıyor bir yıl önce kablo çekmişlerdi nasıl bu kadar az çekiyor vdsl altyapı ile fiber altyapı arasındaki farklar ne( hızları değil)
Fiber internette internet optik fiber kablo ile geliyor. Bu sayede daha hızlı ve gecikme değeri düşük oluyor. Fiber internetin çeşitleri var.
Fiber-connection-FTTN-FTTC-FTTB-and-FTTH.png

VDSL ise bakır kablo ile geliyor. Ping fibere göre fazla ve internet hızı düşük oluyor. Saha dolabına uzaklığına göre internet hızı düşüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Oğuz
Fiber internette internet optik fiber kablo ile geliyor. Bu sayede daha hızlı ve gecikme değeri düşük oluyor. Fiber internetin çeşitleri var.
Alıntıyı görüntüle
VDSL ise bakır kablo ile geliyor. Ping fibere göre fazla ve internet hızı düşük oluyor. Saha dolabına uzaklığına göre internet hızı düşüyor.
Hocam o saha dolabı altyapı oluyor dimi onu mahalleme getirtebilirmiyim

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
mehmet ali oğuz
Hocam o saha dolabı altyapı oluyor dimi onu mahalleme getirtebilirmiyim
Yan binamda var ne kadar dilekçe versem de 10 20 hane olmadığım için getirmiyorlar. Projeler oluşturulmadı oraya da gelecektir falan filan oyalıyorlar sadece :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Oğuz
Yan binamda var ne kadar dilekçe versem de 10 20 hane olmadığım için getirmiyorlar. Projeler oluşturulmadı oraya da gelecektir falan filan oyalıyorlar sadece :)
Hocam benim oturduğum yerde rahat ondan fazla var bi ihtimal gelir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Oğuz
Saha dolabı mahallende olur zaten. Altyapı sorguladığın zaman uzaklığı göstermesi lazım.
Mahallede yok hocam, altyapı sorguluyorum altyapınız yok denitor fakat modem vdsl ve 1 sene önce kablo çektiler

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
mehmet ali oğuz

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ramazan Özdemir
Ücretsiz istiyorsan zor. Büyük ihtimalle vdsl vardır zaten. (Yani saha dolabına kadar fiber sonrası bakır) eğer ben parasını ödeyeceğim evime fiber gelsin dersen özel proje için başvuru yaparsın ücretini ödersin getirirler

Top Bottom