Neler Yeni

Mng Kargo ile 59,90 ₺ ye kargo gönderin 81 ilde geçerli

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Anonim Ankh
A520M ANAKART KUTUM VAR 60 LİRAYA GETİRİRLERMİ ADANADAN İSTANBULA
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şubeyi aradım 400 tutar diyp

Burda 60 yazıyor diyorum en düşük kargo ücreti 250tl diyor

Şubeyi aradım en az 250 tutar 60 hikaye dedi
Şubeyi niye arıyorsunuz hocam, siteye girip ilgili alanları doldurup baksanıza

siyabent

80+ Bronze
Şubeyi niye arıyorsunuz hocam, siteye girip ilgili alanları doldurup baksanıza
Hocam kredi kartım yok ödemeyi banka kartıyla yapamadım şubede ödeme seçtim haberleri yok diye yanlış fiyatlandırma dediler konu sahibi görüştü detayları aktardı yardımcı oldular

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
baba merhaba
Hocam kredi kartım yok ödemeyi banka kartıyla yapamadım şubede ödeme seçtim haberleri yok diye yanlış fiyatlandırma dediler konu sahibi görüştü detayları aktardı yardımcı oldular
Halletiniz mi yoksa yardımcı olabilirim kargo icin

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Cücümbiş
Ptt kargoya gidip üni öğrencisi olduğunuzu söyleyip öğrenci kartınızı gösteriyorsunuz bu kadar
internetten baktım indirimli tarife 200 lira çıkıyor mngde 120ye geliyor 30x38x38 5kg kargo icin

Mng Kargo dhl ortak ilgili kampanyanın reklamını yakında sunacak önden spoiler olarak buraya yayınlıyorum.

NOT : Alttaki bir örnek taleptir ve iptal edilecek.
iptal etmek için Talebi İptal et butonuna basarak iptal edebilirsiniz
herhangi bir sorun yaşarsanız
0545 203 3184 Numara üzerinden 09:00 / 18:00 arası şubedeyken arayabilirsiniz

Öncelikle bu adrese gidiyorsunuz https://bireysel.mngkargo.com.tr
ya da MNG KARGO web sitesi üzerinden direkt bireysel online gönderi kısmına tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
hacım şimdi en son pdf çıkıyor bunu kargonun üzerine yapıştırıp mng kargoya teslim ediyorsunuz yazmışsınız yapışkanlı pdf nasıl alcaz ki nerden çıkarttırcaz? ve bu kampanya ne zamana kadar geçerli 2 hafta içerisinde istanbula 30x38x38 5kg kargo yollayacaktım ben de o zamana kadar kurtartır mı nedir nasıl olur

A_TURAN_A

80+ Bronze
internetten baktım indirimli tarife 200 lira çıkıyor mngde 120ye geliyor 30x38x38 5kg kargo icin

hacım şimdi en son pdf çıkıyor bunu kargonun üzerine yapıştırıp mng kargoya teslim ediyorsunuz yazmışsınız yapışkanlı pdf nasıl alcaz ki nerden çıkarttırcaz? ve bu kampanya ne zamana kadar geçerli 2 hafta içerisinde istanbula 30x38x38 5kg kargo yollayacaktım ben de o zamana kadar kurtartır mı nedir nasıl olur
Ptt de her şey dahil, sms, eve teslim vs gibi ve şubeye gidip verirseniz daha uygun çıkar ben evde ölçtüğümde daha pahalıya geliyordu

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Birol Olcaytürkan
Güzel uygulama....

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,501
İsim
yusuf ecer
Daha kolayı ; sahibinden get ilan açın herhangi bir yere 70tlye geliyor. Eve kurye de çağırabiliyorsunuz. Yurt içi seçiyorum ben, yurtiçini arayıp kurye talep ediyorum. Geldiğinde sahibinden kodu verip ürünü yolluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,376
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom