siyabent
80+ Bronze
Hocam yeni olduğu için haberleri yokmuş konu sahibi sağolsun şubeyle görüştü hallettihikaye ne demek kendi sitelerinde ne yazıyorsa o.
Hocam yeni olduğu için haberleri yokmuş konu sahibi sağolsun şubeyle görüştü hallettihikaye ne demek kendi sitelerinde ne yazıyorsa o.
Şubeyi niye arıyorsunuz hocam, siteye girip ilgili alanları doldurup baksanızaA520M ANAKART KUTUM VAR 60 LİRAYA GETİRİRLERMİ ADANADAN İSTANBULA
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şubeyi aradım 400 tutar diyp
Burda 60 yazıyor diyorum en düşük kargo ücreti 250tl diyor
Şubeyi aradım en az 250 tutar 60 hikaye dedi
Hocam kredi kartım yok ödemeyi banka kartıyla yapamadım şubede ödeme seçtim haberleri yok diye yanlış fiyatlandırma dediler konu sahibi görüştü detayları aktardı yardımcı oldularŞubeyi niye arıyorsunuz hocam, siteye girip ilgili alanları doldurup baksanıza
Halletiniz mi yoksa yardımcı olabilirim kargo icinHocam kredi kartım yok ödemeyi banka kartıyla yapamadım şubede ödeme seçtim haberleri yok diye yanlış fiyatlandırma dediler konu sahibi görüştü detayları aktardı yardımcı oldular
o nasil oluyorPtt kargo üniversite öğtencilerine yüzde 40 indirim yapıyor hem de eve teslim dahil ona da bir bakın derim
Ptt kargoya gidip üni öğrencisi olduğunuzu söyleyip öğrenci kartınızı gösteriyorsunuz bu kadaro nasil oluyor
HallettimHalletiniz mi yoksa yardımcı olabilirim kargo icin
internetten baktım indirimli tarife 200 lira çıkıyor mngde 120ye geliyor 30x38x38 5kg kargo icinPtt kargoya gidip üni öğrencisi olduğunuzu söyleyip öğrenci kartınızı gösteriyorsunuz bu kadar
hacım şimdi en son pdf çıkıyor bunu kargonun üzerine yapıştırıp mng kargoya teslim ediyorsunuz yazmışsınız yapışkanlı pdf nasıl alcaz ki nerden çıkarttırcaz? ve bu kampanya ne zamana kadar geçerli 2 hafta içerisinde istanbula 30x38x38 5kg kargo yollayacaktım ben de o zamana kadar kurtartır mı nedir nasıl olurMng Kargo dhl ortak ilgili kampanyanın reklamını yakında sunacak önden spoiler olarak buraya yayınlıyorum.
NOT : Alttaki bir örnek taleptir ve iptal edilecek.
iptal etmek için Talebi İptal et butonuna basarak iptal edebilirsiniz
herhangi bir sorun yaşarsanız
0545 203 3184 Numara üzerinden 09:00 / 18:00 arası şubedeyken arayabilirsiniz
Öncelikle bu adrese gidiyorsunuz https://bireysel.mngkargo.com.tr
ya da MNG KARGO web sitesi üzerinden direkt bireysel online gönderi kısmına tıklıyoruz
Alıntıyı görüntüle
Ptt de her şey dahil, sms, eve teslim vs gibi ve şubeye gidip verirseniz daha uygun çıkar ben evde ölçtüğümde daha pahalıya geliyorduinternetten baktım indirimli tarife 200 lira çıkıyor mngde 120ye geliyor 30x38x38 5kg kargo icin
hacım şimdi en son pdf çıkıyor bunu kargonun üzerine yapıştırıp mng kargoya teslim ediyorsunuz yazmışsınız yapışkanlı pdf nasıl alcaz ki nerden çıkarttırcaz? ve bu kampanya ne zamana kadar geçerli 2 hafta içerisinde istanbula 30x38x38 5kg kargo yollayacaktım ben de o zamana kadar kurtartır mı nedir nasıl olur
gidip bi sorayım o zaman kanka sağolasınPtt de her şey dahil, sms, eve teslim vs gibi ve şubeye gidip verirseniz daha uygun çıkar ben evde ölçtüğümde daha pahalıya geliyordu
Rica ederimgidip bi sorayım o zaman kanka sağolasın