Hayirli olsun. Kasanizda hava aliyorsa sessiz kalir, calistigini hissetmezsiniz.En ucuz 6x bu vardı https://www.gaming.gen.tr/urun/5666...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 200 tl fazla verip bunu aldım
Hayirli olsun. Kasanizda hava aliyorsa sessiz kalir, calistigini hissetmezsiniz.En ucuz 6x bu vardı https://www.gaming.gen.tr/urun/5666...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 200 tl fazla verip bunu aldım
Teşekkürler dostum Thermalright phantom spirit 120 SE ARGB aldım.Hava Soğutucular
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE PLUS TL-C12RB V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için premium termal macun dahildir.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Assassin X 120 V2 Plus TL-C12RB V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Assassin X120 V2 PLUS Serisi Soğutucu ana akım Intel ve AMD CPU’lar için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Sıvı Soğutucular
![]()
Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB V3 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright TF7 Termal Macun Dahildir.www.gaming.gen.tr
Diğer konuda paylaşılan indirimli ürünler
🔥İndirim - Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/384873/thermalright-phantom-spirit-120-se-tl-c12b-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...forum.donanimarsivi.com
Specs, H154 mm. Olur gozukuyor.Beyler bide bende Vento VG20a 650w 80plus kasa var bu uyumlumudur sizce itopyadan özelliklerine baktım max cpu soğutucu 160mm yazıyordu olur mu sizce ?
Tdp degeri 65w olan islemciler icin herhangi 4 ve uzeri sogutucu borusu olan modeller fazlasiyla yeterli. Kasa havalandirmaniza da dikkat gosterirseniz, genel gpu ve cpu performansi icin faydali olur.12400f için phantom yeterli olur mu ?
Hocam selamlar bilmediğim için soruyorum kasa havalandırması derken neyi kasdediyorsunuz mesela bende yukarıda yazdığım gibi vento vg20a var kasanın arkası tek tek boşluklar var yani kasanın içi havalanıyor baya bi onumu diyorsunuz yoksa başka bişi miTdp degeri 65w olan islemciler icin herhangi 4 ve uzeri sogutucu borusu olan modeller fazlasiyla yeterli. Kasa havalandirmaniza da dikkat gosterirseniz, genel gpu ve cpu performansi icin faydali olur.
1500 lira bandında bu kadar iyi performans verecek sıvı soğutucu yok.ya bana bir tık çirkin görünüyorlar yagüzel bir akvaryum kasa topluyorum, güzel soğutsun isterim ama 1.500 lirayı geçmeden bunlara alternatif güzel gözüken bir soğutucu var mıdır acaba
Kasadaki her parça ısı üretiyor. Kapalı kasalarda bunu dışarı çıkarmak için özellikle kasanın üst kısımlarına egzoz fan koymak gerekiyor. Bunu destekler şekilde gpu ve cpu'ya yönelik serin hava içinde dışarıdan içeri yönlü fanlar takılarak akış sağlanıyor. Aksi halde yük ve süre uzadıkça içerideki hava, kasanında hacmine bağımlı olarak artıyor ve hem performans düşüşüne sebep olabiliyor, hem de ısılar yükseliyor ve fanların daha hızlı çalışarak sesi arttırabiliyor.Hocam selamlar bilmediğim için soruyorum kasa havalandırması derken neyi kasdediyorsunuz mesela bende yukarıda yazdığım gibi vento vg20a var kasanın arkası tek tek boşluklar var yani kasanın içi havalanıyor baya bi onumu diyorsunuz yoksa başka bişi mi
Thermalright phantom spirit 120 SE ARGBi5 13400f'e hangisini alayımöneri