Neler Yeni

Yardım Full beyaz sistem için hangi ram'i almalıyım sizce ?

Alsancak1

80+
6000 mhz CL30 2 x 32 GB şeklinde ram alacağım. Bu kriterde beyaz ram sadece XPG markasından var. Bu markaya karşı bir güven problemi yaşıyorum. Sanki alırsam üzecekmiş gibi. Diğer tarafta corsair ve G-skilin ram'leri mevcut ve onları almak istiyorum aslında fakat maalesef onlar siyah.

Sizce ne yapmalıyım ? Alt tarafa 4 adet ram bıraktım. Onlardan birini kesin olarak alacağım.

G-SKİL

XPG

Corsair Dominator Titanium

Corsair Dominator Platinum

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Kerem Eldes
6000 mhz CL30 2 x 32 GB şeklinde ram alacağım. Bu kriterde beyaz ram sadece XPG markasından var. Bu markaya karşı bir güven problemi yaşıyorum. Sanki alırsam üzecekmiş gibi. Diğer tarafta corsair ve G-skilin ram'leri mevcut ve onları almak istiyorum aslında fakat maalesef onlar siyah.

Sizce ne yapmalıyım ? Alt tarafa 4 adet ram bıraktım. Onlardan birini kesin olarak alacağım.

G-SKİL

XPG

Xpg'ler güzel duruyor bence en mantıklı seçim o, xpg ye de güven problemi yaşamayın 6 senedir ramlerini kullanıyorum, şimdi aynı ramin siyah versiyonuna geçtim gayet şık, kaliteli ve güvenilir ramler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı yaşamazsın fazla para vermene gerek oldugunu dusunmuyorum godram apacer vs haricinde eski bilindik markalardan herhangi birini alırsan sorun olmaz . Örneginhttps://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCzZyDQE4FvrER6fvVv98h8Hc
Bence bu kadar para verdikten sonra sadece 1000 tl farka daha iyi gözüken xpg yi alması daha mantıklı, kişisel zevk meselesi tabii

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,556
İsim
Oğuz Oğuz

G-SKİL

XPG

Xpg olani kullanıyorum memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,068
Üyeler
168,561