Neler Yeni

Cheat engine valoranttan ban yedirtir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hamza Asa
Yanlış anlaşılmak istemem online oyunlarda hile kullanmıyorum sadece fc25 te cheat engine kullanarak kariyer modu oynuyacam pcde valo cs gibi oyunlar var o oyunlar açıkken cheat engine kapalı olucak herhangi bir sorun olur mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
tunahan çağman
Yanlış anlaşılmak istemem online oyunlarda hile kullanmıyorum sadece fc25 te cheat engine kullanarak kariyer modu oynuyacam pcde valo cs gibi oyunlar var o oyunlar açıkken cheat engine kapalı olucak herhangi bir sorun olur mu?
Kullansanda hile bişey olmuyor ben vsdet tamgazda kulklanıyorum riot uyuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hamza Asa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam herkesin kendi kararı ama bu tür oyunlarda hileye tamamen karşıyım başkasının oyun zevkini bozuyorsan bu problemdir...

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Cücümbiş
olur kanka ben pcde cheat engine var diye lolü acamiyodum riot vanguard görüyor o uygulamayı silmeden girme sen

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Hamza Asa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de fc25 live editor ve fc25 cheat table var. valoranttayken sorun olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

vsdet ne?
teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

olur kanka ben pcde cheat engine var diye lolü acamiyodum riot vanguard görüyor o uygulamayı silmeden girme sen
dikkat ederim o zaman başka oyun olsa takmam ancak valonun hile koruma sistemi kötü bir şey algıladığı an direk kullanmasan bile ban attığını duymuştum...

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Emre
Benim pc de var hocam her gün valoda oynarım daha banlanmadık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,646
Üyeler
168,656
Son üye
lordex
Top Bottom