Neler Yeni

Öneri GAMİNG GEN TR GARANTİ SÜRECİ

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa Kansız
Öncelikle firmaya bakış açım yapmış olduğu kampanyalar ve yer yer piyasa altı fiyatlandırma ile olumluydu. Fakat THERMALRİGHT PEERLESS ASSASSİN 120 SE WHITE ARGB model bir kule fan alana kadar. Deneyimlerimi sizlerlede paylaşmak istedim. Fan dümdüz bios ayarı olsun, akıllı fan ayarı veya manuel fan ayarı da dahil ıslık çalıyor. Ve firma yetkilileri bana bunun normal olduğunu söylüyor.
Bu ses nasıl normal kabul edilebilir
IMG_20250225_134728.jpg

Benimle iletişime geçmeden ürünü kargoya verip ne arayıp ne soracaklardı sanırım. Ürün hakkında bilgi almak için her gün mail attım. Başka firmalar teslim alınca haber veriyor çünkü. Bunlar ürünü kontrol etmiş direk geri yollamış. Beni aramadınız deyince de cevap bu şekilde.
IMG_20250225_144150.jpg

Bilgi almak için 5 gün üst üste mail attım hiç birine geri dönmediler. Bu gün ürün yüksek ihtimalle kargoda mailler cevap vermeye başlandı.
Kısacası gaming gen garanti servisi süreç değerlendirmem ürünün durumunu bir kenara bırakıyorum tamamen iş bilmezlik.

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş
Normal değil aynısı var böyle bir ses yok

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
efe araci
hocam bu hiç normal değil bildiğin ıslık çalıyor thh ye baş vurmanız gerekecek gibi bende deepcool ak400 var bu kadar ses çıkarmıyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,409
İsim
.
Öncelikle firmaya bakış açım yapmış olduğu kampanyalar ve yer yer piyasa altı fiyatlandırma ile olumluydu. Fakat THERMALRİGHT PEERLESS ASSASSİN 120 SE WHITE ARGB model bir kule fan alana kadar. Deneyimlerimi sizlerlede paylaşmak istedim. Fan dümdüz bios ayarı olsun, akıllı fan ayarı veya manuel fan ayarı da dahil ıslık çalıyor. Ve firma yetkilileri bana bunun normal olduğunu söylüyor.
Bu ses nasıl normal kabul edilebilir Alıntıyı görüntüle
Benimle iletişime geçmeden ürünü kargoya verip ne arayıp ne soracaklardı sanırım. Ürün hakkında bilgi almak için her gün mail attım. Başka firmalar teslim alınca haber veriyor çünkü. Bunlar ürünü kontrol etmiş direk geri yollamış. Beni aramadınız deyince de cevap bu şekilde.Alıntıyı görüntüle
Bilgi alma4rk
Normal değil seni yiyorlar

cornlov

80+ Bronze
Benzer durumu farklı bi modelde yaşadım, Gelbura'dan satın almıştım. Videoyu gönderdim. Anında yardımcı oldular bana.

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa Kansız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normal değil aynısı var böyle bir ses yok
Herifler umursamıyor ki normal olmadığı ortada. Araştırıp aldım ben ürünü böyle tiz bir ses hiç duymayı hayal etmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bu hiç normal değil bildiğin ıslık çalıyor thh ye baş vurmanız gerekecek gibi bende deepcool ak400 var bu kadar ses çıkarmıyor
Süreci firmayla çözemeyeceğim belli. Tüketici hakları tam bir işkence gerçekten .

Normal değil seni yiyorlar
Bariz belli bir farklılık olduğu üründe. Fan modlarıyla ayar yapıp ben nasıl ıslık çaldırayım fana. Düşük hızdada sesi normal değil ki fan %30 da kulaklık tırmalıyor direk.

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,409
İsim
.
Herifler umursamıyor ki normal olmadığı ortada. Araştırıp aldım ben ürünü böyle tiz bir ses hiç duymayı hayal etmedim.

Süreci firmayla çözemeyeceğim belli. Tüketici hakları tam bir işkence gerçekten .

Bariz belli bir farklılık olduğu üründe. Fan modlarıyla ayar yapıp ben nasıl ıslık çaldırayım fana. Düşük hızdada sesi normal değil ki fan %30 da kulaklık tırmalıyor direk.
Uğraşma yorma kendini ver iadeye gitsin.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Furkan
Bende de bundan vardı sanırım bendede ıslık yok

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa Kansız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uğraşma yorma kendini ver iadeye gitsin.
Ben ürünü 1600tlye kasım indirimlerinde aldım. Şimdi bu fiyata böyle bir şey bulmam mümkün değil ki ve gerçekten iyi bir soğutucu. Performansı olmasa direk iade ederim de kararsız kaldım.

Bende de bundan vardı sanırım bendede ıslık yok
Böyle ses veren bu üründe bende kimse görmedim daha önce.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,409
İsim
.
Ben ürünü 1600tlye kasım indirimlerinde aldım. Şimdi bu fiyata böyle bir şey bulmam mümkün değil ki ve gerçekten iyi bir soğutucu. Performansı olmasa direk iade ederim de kararsız kaldım.

Kusurlu malı tutma elinde gönder

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,148
İsim
Cücümbiş

Şuan aynı ürün 1300₺. Seri numarası falan kontrol ediyorlar mıdır bilmiyorum ama arkadaşının adına 1300₺'lik olandan alıp sonra iade talebi oluşturup bu ses çıkaranı iade etmeyi deneyebilirsin.

Düzenleme: Pardon bu ARGB modeliymiş. Ben düz model sandım.

Bloodless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa Kansız

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,414
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
14 gün içerisinde iade hakkın var direkt firmayı arayıp iade kodu alıp geri göndermen gerekirdi hiç bunlarla muhattap olmaya gerek yok. Aynı model bende de var hatta phantom spiritte var ayrıca Thermalright başka fanlarda var böyle bir ses yok bu bildiğin konuşuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,724
Üyeler
169,329
Son üye
OPPAİSevenDeniz
Top Bottom