Instagramda kavga videoları çıkmaya başladı

LoLoo

80+
Reaksiyon skoru
1
Bugün karşıma en az 15 tane kavga videosu çıktı. Yorumlarda da herkes bugün neden bu kadar fazla kavga videosu çıktığını konuşuyodu hesapları kontrol etdiğimde hepsi kavga videoları için açılmış ve tüm videoların bugün paylaşıldığını gördüm. Sizde böyle bir şey var mı merak ettim?

evet bendede aynı hatta infaz videoları bile çıkıyor telegram gibi

Aynısını yaşıyorum şu an sosyal medya algoritmaları çok felaket derecede çallışıyor.

Hayır bende yok 2-3 saattir keşfetteyim hiç denk gelmedi

Bugün karşıma en az 15 tane kavga videosu çıktı. Yorumlarda da herkes bugün neden bu kadar fazla kavga videosu çıktığını konuşuyodu hesapları kontrol etdiğimde hepsi kavga videoları için açılmış ve tüm videoların bugün paylaşıldığını gördüm. Sizde böyle bir şey var mı
Bana full infaz videosu çıkıyor telegram gibi

ben de sadece kavga yok deve,dommuz,inek ke*me videoları da var

Bi çıkıyor bi çıkmıyor değişik, algoritmalar bozulmuş olmalı.

Bugün karşıma en az 15 tane kavga videosu çıktı. Yorumlarda da herkes bugün neden bu kadar fazla kavga videosu çıktığını konuşuyodu hesapları kontrol etdiğimde hepsi kavga videoları için açılmış ve tüm videoların bugün paylaşıldığını gördüm. Sizde böyle bir şey var mı merak ettim?
bendede aynı durum

bende de adam ezen fil çıktı birkaç defa 😂

Bende de hep müslümanlarla dalga geçen ateist sayfalar çıkıyor tam tersi görüşte olmama rağmen

banada öyle oldu kız kavgası çıkıp duruyo sac bas giriyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,788
Üyeler
186,242
Son üye
oyun1234
Geri