- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizinki de hayırlı olsun hocam bayağı uyguna aldınız siz. ben evdekiler pastel yeşili ürünü beğendiler diye ondan aldım.hayırlı olsun hocam benimki Türkiye'ye girmiş.
Sizinki de hayırlı olsun hocam bayağı uyguna aldınız siz. ben evdekiler pastel yeşili ürünü beğendiler diye ondan aldım.hayırlı olsun hocam benimki Türkiye'ye girmiş.
bende kız arkadaşım beğendi diye pastel yeşil aldım. Ptt bir türlü almadı onu bekliyorum.Sizinki de hayırlı olsun hocam bayağı uyguna aldınız siz. ben evdekiler pastel yeşili ürünü beğendiler diye ondan aldım.
yurt dışı güzel renkleri varda 2000i aşıyorValla güzel bi rengi olsa direk alıcamda berbat renkleri ya
mor sisteme uymazdı minti beğendim ama yeşil aldım bakalım umarım güzeldir.Mor renginden bir tane kullanıyorum zaten bir tane de Mint renkli olanı aldım. Bazı yerlerde trigger tuşları fazla sert diye eleştirilmiş ama 1.800 TL paraya bu kalitede başka bir gamepad varsa buyursun gitsin onu alsın eleşltiren kişi. 8bitdo markası retro ürünleri ile bilinir taa 90'lı yıllardan beridir.
Aktif olarak Forza Horizon 5 oynuyorum ve sürekli 8bitdo Ultimate var elimde sürekli. Monster markasının Pusat Clutch modeli de var ayrıca ama kalite olarak 8bitdo markasının yanına yaklaşamaz.
Ürün geldi çok memnunum iyi ki bütçeyi artırmışım.arkadaşa aldık 1 ay önce bende de düz C versiyonu var kıyasladık tuşları biraz farklı ses ve basım hissiyatı birde joyistiklerin saplarına kaplama mı ne yapmışlar metal yada alüminyum birkaç fark var ufak tefek çok bir şey göremedim aynıydılar
Ufak birkaç sıkıntısı var da , hall efekt joyistikte bir miktar ölü bölge var bastığında azcık tepki olmaz biraz daha basınca tepki gelir .en azından fiyat bandında rakiplerinden iyiÜrün geldi çok memnunum iyi ki bütçeyi artırmışım.
Bende 1200e almıştım aliexpressten Xbox kolundan geçtim ufak farkliliklar olsada 8bitdo daha çok hoşuma gidiyorÜrün geldi çok memnunum iyi ki bütçeyi artırmışım.