alınmaz, protein oceandan pre workout almayın etkisi çok güçlü değil, hiq'dan veya daha iyi bi markadan alın.
Herhangi birinin kodu ile daha da düşüyor arkadaşlar. Pre-Workout ihtiyacı olan kaçırmasın derim.
https://www.tuanakimya.com/orman-meyveleri-toz-aroma-verici![]()
Bigjoy Sports Predator Orman Meyveli 510g | Bigjoy
En zengin içerikli preworkout ürünü: Predator. Antrenman öncesi enerji ve konsantrasyon için. Daha fazla set ve tekrar sayısı hedefleyenlere için ideal besin desteÄi.www.bigjoy.com.tr
ne demeye calistiniz anlayamadim hocam biri pre workout digeri aroma verici
Pre den kat kat daha iyi olduğu için olabilir mi? Prenin hiçbir esprisi yok 5 tatlı kaşığı çözünebilir ya da 2-3 fincan filtre kahve ile rahatça çözüyorumcreatin en çok abartılan suplamenttir
kardeşim paranı madem ayırmak istiyorsun bütçen bu, lansmanı bekle aynı fiyata belki daha uyguna pre workout alıyorsundeğerlere ve fiyata bakcaksın kanka alinmaz demen çok saçma
Sadece kafein alırsın bu şekildePre den kat kat daha iyi olduğu için olabilir mi? Prenin hiçbir esprisi yok 5 tatlı kaşığı çözünebilir ya da 2-3 fincan filtre kahve ile rahatça çözüyorum
Kullanım amaçları farklı ikisinindebunları alacagınıza creatine alin geçin
Biliyorum kafein çözüyor zaten demek istediğim o pre sağlam bişey değilse değmez almayaSadece kafein alırsın bu şekilde