Neler Yeni

🔥İndirim Ä°Ĺź Bankası Maximiles Black & Privia Black Sahiplerine Ăścretsiz Amazon Prime!

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
Ä°sim
Burak B
Maximum Platinum niye dahil edilmemiĹź acaba. 360k limitli Platinum var

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
Ä°sim
Mustafa
Ä°lgilendiÄźi Kategoriler
Felsefe, Tarih, MĂĽzik, Psikoloji
Maximum Platinum niye dahil edilmemiĹź acaba. 360k limitli Platinum var
Platinum'un sağladığı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye düşünüyorum ama garip olmuş biraz evet. Platinum'a başvuruyu şubeden mi yaptınız acaba ileride almayı düşünüyorum da

KĂĽrĹźat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
YaĹź
27
Ä°sim
KĂĽrĹźat
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - Ä°nternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her Ĺźey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
Ä°sim
Mecit Can Horasan
sıcak fırsatlar
Hiç yoktan iyidir bence ya normalde konusunu da açmayacaktım ama belki ailesinde iş bankası kullanan büyüğü olanlar olabilir diye açtım

Senelik olarak bakarsak yaklaşık 500 TL Kartın yıllık Aidat'nın bir kısmını otomatik olarak çıkarıyor ve genelde zenginler daha çok İncehesap yapıyor daha çok bu yüzden zengin oluyorlar
sana katılıyorum reis (bence) kendi görüşümü sundum, bu tür bunun gibi paylaşımlara hastayım ,yoksa yani yorum bile yazmam, azmini takdir ediyorrum :peepokalp:

• MuhteĹźem
Reaksiyonlar: Remi

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
Ä°sim
Burak B
Platinum'un sağladığı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye düşünüyorum ama garip olmuş biraz evet. Platinum'a başvuruyu şubeden mi yaptınız acaba ileride almayı düşünüyorum da
Yok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yükseltti. Ben de ek bir kredi kartı başvurusunda bulundum platinum geldi. Limite göre geliyor. Kartı seçtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdim :) Şimdi baktım güncel olarak 100k+ limitin olursa maximum karta başvurursan platinum gelir.

Ekler

• Ekran görĂĽntĂĽsĂĽ 2025-03-01 002208.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-01 002208.png
    71.9 KB · Hit: 34

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
Ä°sim
Anonim Ankh
Değmez bence, Sipay kartla Amazon Prime alın %60 cashback veriyor, Aylık 15,60 TL'ye geliyor.
Screenshot_20250301_003022_Sipay.png

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
Ä°sim
Mustafa
Değmez bence, Sipay kartla Amazon Prime alın %60 cashback veriyor, Aylık 15,60 TL'ye geliyor.
Alıntıyı görüntüle
Sıfırdan sırf Amazon Prime almak için almaya değmez konuda da belirttim ama diğer avantajlarını da göz önünde bulundurursak kullanan varsa sonuçta bedavaya geliyor.
Yok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yükseltti. Ben de ek bir kredi kartı başvurusunda bulundum platinum geldi. Limite göre geliyor. Kartı seçtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdim :) Şimdi baktım güncel olarak 100k+ limitin olursa maximum karta başvurursan platinum gelir.
300k limit varken Maximum karta başvurdum, düz Maximum kart olarak gözüktü. Şubedeydi düz Maximum karta gerek yok diyerek şubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar başvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa başka bir şey mi gerekiyor

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
Ä°sim
baba merhaba
Emeğiyle çalışıp alan yok mu sanıyorsun ? Herkes senin gibi işsiz değil.
Türkiye de çoğunluk çalıyor, çırpıyor fikrimi belirttim. ben işsiz değilim. aktif yaptığım bi mesleğim var.

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
Ä°sim
Mustafa
Sıfırdan sırf Amazon Prime almak için almaya değmez konuda da belirttim ama diğer avantajlarını da göz önünde bulundurursak kullanan varsa sonuçta bedavaya geliyor.

300k limit varken Maximum karta başvurdum, düz Maximum kart olarak gözüktü. Şubedeydi düz Maximum karta gerek yok diyerek şubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar başvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa başka bir şey mi gerekiyor
Şimdi başvurdum verdiler çok şükür

• BeÄźen
Reaksiyonlar: Byte

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,760
Ä°sim
Mustafa