Platinum'un sağladığı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye düşünüyorum ama garip olmuş biraz evet. Platinum'a başvuruyu şubeden mi yaptınız acaba ileride almayı düşünüyorum daMaximum Platinum niye dahil edilmemiş acaba. 360k limitli Platinum var
Ticari mi kart şahsi olarak pek mümkün değil o rakam çünküAkbankta 1m limitim var indirsem bile iş banka limit vermiyor sıkıntı orda xkmnbxvx
Şahsi kanka suan 700k var 1m gösteriyorda gereksiz . Sürekli kk kullanıyorum zamanında ödüyorumTicari mi kart şahsi olarak pek mümkün değil o rakam çünkü
sana katılıyorum reis (bence) kendi görüşümü sundum, bu tür bunun gibi paylaşımlara hastayım ,yoksa yani yorum bile yazmam, azmini takdir ediyorrumHiç yoktan iyidir bence ya normalde konusunu da açmayacaktım ama belki ailesinde iş bankası kullanan büyüğü olanlar olabilir diye açtım
Senelik olarak bakarsak yaklaşık 500 TL Kartın yıllık Aidat'nın bir kısmını otomatik olarak çıkarıyor ve genelde zenginler daha çok İncehesap yapıyor daha çok bu yüzden zengin oluyorlar
Yok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yükseltti. Ben de ek bir kredi kartı başvurusunda bulundum platinum geldi. Limite göre geliyor. Kartı seçtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdimPlatinum'un sağladığı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye düşünüyorum ama garip olmuş biraz evet. Platinum'a başvuruyu şubeden mi yaptınız acaba ileride almayı düşünüyorum da
Sıfırdan sırf Amazon Prime almak için almaya değmez konuda da belirttim ama diğer avantajlarını da göz önünde bulundurursak kullanan varsa sonuçta bedavaya geliyor.Değmez bence, Sipay kartla Amazon Prime alın %60 cashback veriyor, Aylık 15,60 TL'ye geliyor.
Alıntıyı görüntüle
300k limit varken Maximum karta başvurdum, düz Maximum kart olarak gözüktü. Şubedeydi düz Maximum karta gerek yok diyerek şubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar başvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa başka bir şey mi gerekiyorYok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yükseltti. Ben de ek bir kredi kartı başvurusunda bulundum platinum geldi. Limite göre geliyor. Kartı seçtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdimŞimdi baktım güncel olarak 100k+ limitin olursa maximum karta başvurursan platinum gelir.
Emeğiyle çalışıp alan yok mu sanıyorsun ? Herkes senin gibi işsiz değil.faiz, borsa, kira, vergi kaçırma, işçilerin hakkını çalma vb durumlardan zengin oluyorlar diye biliyorum.
Türkiye de çoğunluk çalıyor, çırpıyor fikrimi belirttim. ben işsiz değilim. aktif yaptığım bi mesleğim var.Emeğiyle çalışıp alan yok mu sanıyorsun ? Herkes senin gibi işsiz değil.
Şimdi başvurdum verdiler çok şükürSıfırdan sırf Amazon Prime almak için almaya değmez konuda da belirttim ama diğer avantajlarını da göz önünde bulundurursak kullanan varsa sonuçta bedavaya geliyor.
300k limit varken Maximum karta başvurdum, düz Maximum kart olarak gözüktü. Şubedeydi düz Maximum karta gerek yok diyerek şubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar başvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa başka bir şey mi gerekiyor
Hocam artık eskisi gibi değil her önüne gelene kart verdiklerinden ödetiyorlarda artık aidatlarıKart aidati hayatta ödetemezler bana hocam imkanı yok