Platinum'un saÄladıÄı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye dĆ¼ÅĆ¼nĆ¼yorum ama garip olmuÅ biraz evet. Platinum'a baÅvuruyu Åubeden mi yaptınız acaba ileride almayı dĆ¼ÅĆ¼nĆ¼yorum daMaximum Platinum niye dahil edilmemiÅ acaba. 360k limitli Platinum var
Ticari mi kart Åahsi olarak pek mĆ¼mkĆ¼n deÄil o rakam Ć§Ć¼nkĆ¼Akbankta 1m limitim var indirsem bile iÅ banka limit vermiyor sıkıntı orda xkmnbxvx
Åahsi kanka suan 700k var 1m gƶsteriyorda gereksiz . SĆ¼rekli kk kullanıyorum zamanında ƶdĆ¼yorumTicari mi kart Åahsi olarak pek mĆ¼mkĆ¼n deÄil o rakam Ć§Ć¼nkĆ¼
sana katılıyorum reis (bence) kendi gƶrĆ¼ÅĆ¼mĆ¼ sundum, bu tĆ¼r bunun gibi paylaÅımlara hastayım ,yoksa yani yorum bile yazmam, azmini takdir ediyorrumHiƧ yoktan iyidir bence ya normalde konusunu da aƧmayacaktım ama belki ailesinde iÅ bankası kullanan bĆ¼yĆ¼ÄĆ¼ olanlar olabilir diye aƧtım
Senelik olarak bakarsak yaklaÅık 500 TL Kartın yıllık Aidat'nın bir kısmını otomatik olarak Ƨıkarıyor ve genelde zenginler daha Ƨok Ä°ncehesap yapıyor daha Ƨok bu yĆ¼zden zengin oluyorlar
Yok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yĆ¼kseltti. Ben de ek bir kredi kartı baÅvurusunda bulundum platinum geldi. Limite gƶre geliyor. Kartı seƧtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdimPlatinum'un saÄladıÄı avantajların yanında Amazon Prime olmasa da olur diye dĆ¼ÅĆ¼nĆ¼yorum ama garip olmuÅ biraz evet. Platinum'a baÅvuruyu Åubeden mi yaptınız acaba ileride almayı dĆ¼ÅĆ¼nĆ¼yorum da
Sıfırdan sırf Amazon Prime almak iƧin almaya deÄmez konuda da belirttim ama diÄer avantajlarını da gƶz ƶnĆ¼nde bulundurursak kullanan varsa sonuƧta bedavaya geliyor.DeÄmez bence, Sipay kartla Amazon Prime alın %60 cashback veriyor, Aylık 15,60 TL'ye geliyor.
Alıntıyı gƶrĆ¼ntĆ¼le
300k limit varken Maximum karta baÅvurdum, dĆ¼z Maximum kart olarak gƶzĆ¼ktĆ¼. Åubedeydi dĆ¼z Maximum karta gerek yok diyerek Åubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar baÅvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa baÅka bir Åey mi gerekiyorYok hocam gold kullanıyordum. 1 yıldır 100k civarı limitimi bir anda yĆ¼kseltti. Ben de ek bir kredi kartı baÅvurusunda bulundum platinum geldi. Limite gƶre geliyor. Kartı seƧtirmiyor malesef. Platinum gelince gold u zor da olsa iptal ettirdimÅimdi baktım gĆ¼ncel olarak 100k+ limitin olursa maximum karta baÅvurursan platinum gelir.
EmeÄiyle ƧalıÅıp alan yok mu sanıyorsun ? Herkes senin gibi iÅsiz deÄil.faiz, borsa, kira, vergi kaƧırma, iÅƧilerin hakkını Ƨalma vb durumlardan zengin oluyorlar diye biliyorum.
TĆ¼rkiye de ƧoÄunluk Ƨalıyor, Ƨırpıyor fikrimi belirttim. ben iÅsiz deÄilim. aktif yaptıÄım bi mesleÄim var.EmeÄiyle ƧalıÅıp alan yok mu sanıyorsun ? Herkes senin gibi iÅsiz deÄil.
Åimdi baÅvurdum verdiler Ƨok ÅĆ¼kĆ¼rSıfırdan sırf Amazon Prime almak iƧin almaya deÄmez konuda da belirttim ama diÄer avantajlarını da gƶz ƶnĆ¼nde bulundurursak kullanan varsa sonuƧta bedavaya geliyor.
300k limit varken Maximum karta baÅvurdum, dĆ¼z Maximum kart olarak gƶzĆ¼ktĆ¼. Åubedeydi dĆ¼z Maximum karta gerek yok diyerek Åubeye teslim almaya dahi gitmedim. Tekrar baÅvursam Maximum Platinum olarak mı gelir acaba yoksa baÅka bir Åey mi gerekiyor
Hocam artık eskisi gibi deÄil her ƶnĆ¼ne gelene kart verdiklerinden ƶdetiyorlarda artık aidatlarıKart aidati hayatta ƶdetemezler bana hocam imkanı yok