İş Bankası Maximiles Black & Privia Black Sahiplerine Ücretsiz Amazon Prime!
Merhabalar iyi forumlar öncelikle,
İş Bankası’nda toplam kredi kartı limiti 300.000 TL ve üzeri bir limite sahip olan kişiler,
Maximiles Black veya
Privia Black kart edinirse
Amazon Prime'ı ücretsiz biçimde kullanabiliyor. Süresi hakkında belli bir süre yok ancak 2023'den beri kesintisiz biçimde devam ediyor.
Kendi kartınız ya da ailenizden birinin kartı bu iki karttan biriyse, Amazon Prime’ı ücretsiz alabilirsiniz.
Peki, Nasıl Alınıyor?
Amazon Prime’ı
Maximiles Black veya
Privia Black kartınızla ödeme yaparak kullanıyorsunuz. Sonrasında ücret, belirli tarihlerde kartınıza iade ediliyor.
Kampanya hakkında verilen bilgiler
:
Yazının tamamına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz
Yani ekstra bir işlem yapmanıza gerek yok, Amazon Prime ücretini bu karttan ödüyorsunuz ve birkaç hafta sonra geri yatırılıyor.
Önemli Not:
Bu kampanya sırf Amazon Prime almak için bu kartı almak isteyenler için hiç mantıklı değil. Çünkü Maximiles Black Kartın yıllık aidatı 2873, Privia Black'in ise 4316TL. Ama benim gibi
zaten halihazırda bu kartı kullananlar ya da
ailesinde bu karta sahip olanlar için hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Biliyorum forumda çoğu kişi kriterleri şu anda kriterleri sağlamıyordur yani hitap ettiği kitle epey az ancak ailesinde bulunan olabilir ya da ilerde bu kartı alan birinin hafızasında yer edinebilir diye düşünüyorum.
Ekstra Bilgi:
- Privia Black kartı alabilmek için İş Bankası Özel Bankacılık müşterisi olmanız gerekiyor ve minimum kredi kartı limitinizin
500.000 TL olması şart, eğer başvurmayı düşünen varsa diye belirtme ihtiyacı hissettim.
- Bu avantajın
Maximiles Select, Maximum Platinum ve benzeri İş Bankası’nın üst segment kredi kartlarında da geçerli olabileceğini düşünüyorum ama bundan tam emin değilim. Eğer bu kartlardan birine sahipseniz sitesinden kampanyaları kontrol edebilirsiniz.