çoğu ürün kendi satıcısında daha pahalı zaten şuanxdrive ın kendi satıcısı arasından 1000 tl fark var bit yenigi var
Satıcı önemli uygulamaya leke atmayın 2 yıdır düzenli alışveriş yapıyorum kusurlu ürün çıkmadı iade süreci çok hızlı yapıyor larben aldım çok kez sorun yaşatmadı aksine n11den ürün alınmaz
valla aga iadem gelsin hira alcam ben 7600 e amazondanPtt amv haricinde sizce xdrive anka , xdrive 15'li plus , xdrive toryum hangisi daha konforlu ve ergonomik ?
Sırt , boyun ve bel ağrıları yaşayan kişiler için hangisi daha sağlıklı olur ? Skolyoz da var.
n11 den çok ürün aldım hiç sorun yaşamadım, ptt avm neden bu kadar çok gömüldü onu anlamıyomben aldım çok kez sorun yaşatmadı aksine n11den ürün alınmaz
saçma bi şekilde öyle evetçoğu ürün kendi satıcısında daha pahalı zaten şuan
bugün toryum modeli elime ulaştı çok fazla gaming koltuk tecrübem yok ama kısa bir özet geçeyimPtt amv haricinde sizce xdrive anka , xdrive 15'li plus , xdrive toryum hangisi daha konforlu ve ergonomik ?
Sırt , boyun ve bel ağrıları yaşayan kişiler için hangisi daha sağlıklı olur ? Skolyoz da var.
anka ya da 15'li plus hakkında bilginiz var mı acaba ? toryumu fiyatı için mi tercih ettinizbugün toryum modeli elime ulaştı çok fazla gaming koltuk tecrübem yok ama kısa bir özet geçeyim
kurulum aşamasında çok zorlanmadım ortalama 1 saat civarında kurulumu bitti
rahatlık açısından gerçekten çok memnun kaldım
şuan icin gıcırtı yok tabii ki ama kullanan arkadaşlar 4-5 aydan sonra gıcırdama başlıyormuş
1.87 90 kiloyum
anka fiyat açısından bi tık daha pahalı olduğu icin ankaya bakmamıştım 15li ile toryum arasında kaldığımda ise bazı arkadaşlar çok fark olmadığını sadece 15linin biraz daha kücük olduğunu söylemişti ondan dolayı toryum tercih ettim ama 15li kulannan arkadaşlardan bilgi almanız daha doğru oluranka ya da 15'li plus hakkında bilginiz var mı acaba ? toryumu fiyatı için mi tercih ettiniz
Hocam ne kadar sürede elinize ulaştı? Bende bugün hira aldımanka fiyat açısından bi tık daha pahalı olduğu icin ankaya bakmamıştım 15li ile toryum arasında kaldığımda ise bazı arkadaşlar çok fark olmadığını sadece 15linin biraz daha kücük olduğunu söylemişti ondan dolayı toryum tercih ettim ama 15li kulannan arkadaşlardan bilgi almanız daha doğru olur
perşembe akşamı amazon üzerinden almıştım bugün mng kargo ile elime ulaştıHocam ne kadar sürede elinize ulaştı? Bende bugün hira aldım