Neler Yeni

XDRİVE 15li PLUS 6500₺

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
Ptt amv haricinde sizce xdrive anka , xdrive 15'li plus , xdrive toryum hangisi daha konforlu ve ergonomik ?
Sırt , boyun ve bel ağrıları yaşayan kişiler için hangisi daha sağlıklı olur ? Skolyoz da var.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Süleyman Yıldırım

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mert YÜKSEL
Yeni satıcı, bir çok yeni ilan koymuş. Şüpheli geldi

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ptt amv haricinde sizce xdrive anka , xdrive 15'li plus , xdrive toryum hangisi daha konforlu ve ergonomik ?
Sırt , boyun ve bel ağrıları yaşayan kişiler için hangisi daha sağlıklı olur ? Skolyoz da var.
valla aga iadem gelsin hira alcam ben 7600 e amazondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben aldım çok kez sorun yaşatmadı aksine n11den ürün alınmaz
n11 den çok ürün aldım hiç sorun yaşamadım, ptt avm neden bu kadar çok gömüldü onu anlamıyom

çoğu ürün kendi satıcısında daha pahalı zaten şuan
saçma bi şekilde öyle evet

errrr.PNG

7600TL YE HİRA MODELİNİ SATIN ALDIM, GELİNCE İNCELEME YAPACAĞIM. FORUMDAKİ ARKADAŞLARIN BİLGİLENEBİLMESİ İÇİN

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
efe arda girgin
bugün toryum modeli elime ulaştı çok fazla gaming koltuk tecrübem yok ama kısa bir özet geçeyim
kurulum aşamasında çok zorlanmadım ortalama 1 saat civarında kurulumu bitti
rahatlık açısından gerçekten çok memnun kaldım
şuan icin gıcırtı yok tabii ki ama kullanan arkadaşlar 4-5 aydan sonra gıcırdama başlıyormuş
1.87 90 kiloyum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Jiyu
bugün toryum modeli elime ulaştı çok fazla gaming koltuk tecrübem yok ama kısa bir özet geçeyim
kurulum aşamasında çok zorlanmadım ortalama 1 saat civarında kurulumu bitti
rahatlık açısından gerçekten çok memnun kaldım
şuan icin gıcırtı yok tabii ki ama kullanan arkadaşlar 4-5 aydan sonra gıcırdama başlıyormuş
1.87 90 kiloyum
anka ya da 15'li plus hakkında bilginiz var mı acaba ? toryumu fiyatı için mi tercih ettiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
efe arda girgin
anka ya da 15'li plus hakkında bilginiz var mı acaba ? toryumu fiyatı için mi tercih ettiniz
anka fiyat açısından bi tık daha pahalı olduğu icin ankaya bakmamıştım 15li ile toryum arasında kaldığımda ise bazı arkadaşlar çok fark olmadığını sadece 15linin biraz daha kücük olduğunu söylemişti ondan dolayı toryum tercih ettim ama 15li kulannan arkadaşlardan bilgi almanız daha doğru olur

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
anka fiyat açısından bi tık daha pahalı olduğu icin ankaya bakmamıştım 15li ile toryum arasında kaldığımda ise bazı arkadaşlar çok fark olmadığını sadece 15linin biraz daha kücük olduğunu söylemişti ondan dolayı toryum tercih ettim ama 15li kulannan arkadaşlardan bilgi almanız daha doğru olur
Hocam ne kadar sürede elinize ulaştı? Bende bugün hira aldım

Akanzaii06

80+ Bronze
Kasım indirimlerinde 15 li modeli 6000 6500 e satıldı. Akdeniz kumaş modeli de 8000 TL ye satılmıştı. Ben Kasım ayında aldım memnunum gayet rahat tavsiye ederim Akdeniz i. Şuan Mart ayı 4 ay geçmiş bu fiyata düşmüş ise indirim demektir.

Top Bottom