Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi Poco X7 15.399 TL

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
1 Mi puanı ile 600 TL kuponu alın. Mi puanını şu şekilde kazanabilirsiniz: Herhangi bir üründe paylaş kısmımdan bağlantıyı kopyalayın 2 Mi Puanı veriyor.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,152
İsim
Mert Metshi
bu tasarim ne la

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ensar Polat
1 Mi puanı ile 600 TL kuponu alın. Mi puanını şu şekilde kazanabilirsiniz: Herhangi bir üründe paylaş kısmımdan bağlantıyı kopyalayın 2 Mi Puanı veriyor.

14t pro aldım ilk gün mükemmeldi 3.gün sattım daha da xiaomi almam

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
3-4 aydır mi14t kullanıyorum mükemmel bir şey yakın arkadaşıma da prosunu aldırdım klasik xiaomi arayüzüne alışıksanız inanılmaz cihazlar bu fiyatlara (yd aldık)

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ensar Polat
Neden memnun kalmadınız?
çok fazla android cihaz deneyip satıyorum hiç xiaomi deneyimim olmadığı için denemek istedim video kamerası rezalet hoparlör leş ekranını beğenmedim elde hissiyatı kazma gibi durduğu yerde ısınıyor kesinlikle alınmaz.

+ oyun performansı ve pil de s24 e göre çok çok kötü

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
669
İsim
Erdem çay
3-4 aydır mi14t kullanıyorum mükemmel bir şey yakın arkadaşıma da prosunu aldırdım klasik xiaomi arayüzüne alışıksanız inanılmaz cihazlar bu fiyatlara (yd aldık)
13t var hocam bende, eğer bir dönem saf android arayüzü kullanmışsanız xiaoami'nin arayüz işini beceremediğini anlıyorsunuz.

Dediğim telefonlara örnek google pixel, one plus, nothing phone gibi modeller.

Xiaomi androidin yüz karasıdır. Kamera piyasanın en iyisi olmasada hatrı sayılır kalitede sensördür fakat hiçbir modeli dxomark ta donanımının hak ettiği yere gelemez. Her yıl amiral gemisi çıkartır 200 mp falan filan ama zirveye oturacak bir modeli olmadı. Zirve apple huawei google pixel gibi telefonlarda.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ensar Polat
13t var hocam bende, eğer bir dönem saf android arayüzü kullanmışsanız xiaoami'nin arayüz işini beceremediğini anlıyorsunuz.

Xiaomi androidin yüz karasıdır. Kamera piyasanın en iyisi olmasada hatrı sayılır kalitede sensördür fakat hiçbir modeli dxomark ta donanımının hak ettiği yere gelemez. Her yıl amiral gemisi çıkartır 200 mp falan filan ama zirveye oturacak bir modeli olmadı. Zirve apple huawei google pixel gibi telefonlarda.
bende google denemek istiyorumda güven vermiyor işlemcisi

Chiziru

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Ege
Şu an x3 pro kullanıyorum x7 pro geçmeyi düşünüyorum veya yurt dışı herhangi bir telefon almayı düşünüyorum öneriniz ne olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870

evet hocam 2016 dan beri huawei xiaomi samsung lg ve eski apple cihazlar elimden çok geçti, maalesef arayüz konusunda en beğenmediğim samsung ve xiaomi olmuştu, özellikle huawei arayüzünü çok severdim

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ali arda

tasarım rezil neden yani boyle yaparsin

Top Bottom