Neler Yeni

5090 laptop fiyatı ne kadar olur

Mithril

80+ Silver

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
daha ucuzlar elbette çıkar ama sizin bütçenize yakın olurmu onu söylemek zor gibi.
Anladım... Bu arada bu 4090 laptopun oyun test videolarına baktım işlemci 90 derecelerde takılıyor buna rağmen alınır mı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iyi geceler

Eğer 5070e kalırsam galiba 4090 alırım en iyisi 1-2 ay daha bekleyeyim şu laptoplar çıksın, testleri yapılsın o vakit içim rahat bir şekilde alışverişimi yaparım

Mithril

80+ Silver
Anladım... Bu arada bu 4090 laptopun oyun test videolarına baktım işlemci 90 derecelerde takılıyor buna rağmen alınır mı acaba

Iyi geceler

Eğer 5070e kalırsam galiba 4090 alırım en iyisi 1-2 ay daha bekleyeyim şu laptoplar çıksın, testleri yapılsın o vakit içim rahat bir şekilde alışverişimi yaparım
dediğiniz gibi testleri beklemek en doğrusu.
iyi akşamlar hocam sizede.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
dediğiniz gibi testleri beklemek en doğrusu.
iyi akşamlar hocam sizede.
Hocam kararımı verdim ve şunu düşünüyorum ki stoklar daha da artınca bir kaç aya rtx 5080 laptop fiyatları 120-130bin tl gibi fiyatlara gelir ben de rtx 5080 laptop alırım. Yanılmıyorumdur herhalde?

Mithril

80+ Silver
Hocam kararımı verdim ve şunu düşünüyorum ki stoklar daha da artınca bir kaç aya rtx 5080 laptop fiyatları 120-130bin tl gibi fiyatlara gelir ben de rtx 5080 laptop alırım. Yanılmıyorumdur herhalde?
Hocam bir youtuber rtx40 serisi Laptoplar çıktığında fiyatların ancak 6 ayda alınabilecek fiyatlara düştüğünü söylemişti bunuda göze alın.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bence düşmez de bu fiyatlara neden masaüstü kurmuyorsun
Masaüstü kurmak için alanım yok, bu alacağım laptopu iş ve oyun için kullanacağım.

İlerleyen dönemde masaüstü için alanım olabilir ona da zaten 30k bütçe ayirsam iyi kasa gelir diye düşünüyorum ama belki de hiç ihtiyacım olmayacak masaüstüne

Bu arada konunun başında gösterdiğim mediamarkttaki 4090 laptop 114bin tlydi şimdi 130 olmuş aynı fiyata hp omen 5080 laptop satılıyor

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
şuan yurt dışında bu model 2900 dolara yani 105k ya satılıyor,arada saçma sapan bir fark yok yani. Ama şunuda göz önünde bulundurmak lazım yurt dışındada fiyatlar yüksek.
hocam eğer bi 4-5 ay daha bekleme şansım var diyorsanız fiyatlar düşer ama yok o kadar bekleyemem diyorsanız bence fiyat çokda kötü değil.

Masaüstü kurmak için alanım yok, bu alacağım laptopu iş ve oyun için kullanacağım.

İlerleyen dönemde masaüstü için alanım olabilir ona da zaten 30k bütçe ayirsam iyi kasa gelir diye düşünüyorum ama belki de hiç ihtiyacım olmayacak masaüstüne

Bu arada konunun başında gösterdiğim mediamarkttaki 4090 laptop 114bin tlydi şimdi 130 olmuş aynı fiyata hp omen 5080 laptop satılıyor
artık üretim olmadığından fiyatlar yavaş yavaş tırmanacak

emrebegen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emrebegen
omen mx 5090 ı bugün sipariş verdim bende 164k hepsiburadada en uygunu bu

Top Bottom