Neler Yeni

🔥İndirim Cosori Airfryer 2.si %50 FiYATA! Ve Daha Fazlası! (AMAZON)

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Görkem Çağan
5,5L olan modeli var 2 yıldan fazladır kullanıyorum çok güzel cihaz hayatı kolaylaştırıyor

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
eyyüb
keşke aldığımda büyük alsaydım diyorum :D memnunum çok güzel cihaz her sene fiyat geriliyor galiba :D

cornlov

80+ Bronze
5.5l düşünüyordum ama 4.7l daha güncel. Sepet ölçüleri bulamadım 5.5 iç hazneli olduğundan içini biraz küçültülmüş. Aynı şehirden 4.7l ortak danaya girilir :)
Bende daha önce farklı markanın 5 küsür litresi vardı. İade ettim 4.7 olan daha geniş geldi. Çünkü bazıları çok derin ama kalıp olarak küçük yapıyor.
Tek seferde 800gr kuşbaşı tavuk veya 1.2 kilo civarı bütün tavuk sığıyor.
Öyle söyleyeyim siz anlayın.

• Beğen
Reaksiyonlar: rtmk

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Sinan

Konu açılmıştı aslında ama bu kadar rağbet görmemiş. Yanlış saatte açıldı heralde :D

Lava ürünleri 1 ay öncesine kadar bu kampanyayla alınacak fiyatlara tekli olarak satılmış o yüzden almadım ben. Ama airfryer hala aklımı kurcalıyor. Alsam aktif olarak kullanır mıyız bilmiyorum.

rtmk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Rtmk
Bende daha önce farklı markanın 5 küsür litresi vardı. İade ettim 4.7 olan daha geniş geldi. Çünkü bazıları çok derin ama kalıp olarak küçük yapıyor.
Tek seferde 800gr kuşbaşı tavuk veya 1.2 kilo civarı bütün tavuk sığıyor.
Öyle söyleyeyim siz anlayın.
Yine iyi 4 kişiye sınırda gibi.Sepet ölçüsü kaç cm yazıyor mu bir yerde.
@jacknicholson şehir?

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Murathan Çoban
Sepette 2. ürüne %50 demiş de beynim algılamadı. Aşağıda herhangi bir tavayla birlikte airfryı sepete atarsak airfry yarı fiyatına düşecek mi? Çeyizlik almayı düşünüyorum da arkadaşlar

cornlov

80+ Bronze
Sepette 2. ürüne %50 demiş de beynim algılamadı. Aşağıda herhangi bir tavayla birlikte airfryı sepete atarsak airfry yarı fiyatına düşecek mi? Çeyizlik almayı düşünüyorum da arkadaşlar
Şöyle oluyor bu kampanyalarda.
Seçili ürün listesindeki ürünlerden 2 adetini sepete attığınızda, en ucuzu hangisiyse onu %50 düşürür.
Örnek airfryer 2.200 lira
Tava 1000 lira. Siz bu ikisini alınca, sepette tavanın yarısını düşürür yani 500tl olur.
Ama 2 tane aynı airfryerdan alırsanız bu sefer, 1,100 lira indirir
Mantıklı olan, 2 ürünü seçerken fiyatlarının yakın olmasına dikkat etmek.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Murathan Çoban
Şöyle oluyor bu kampanyalarda.
Seçili ürün listesindeki ürünlerden 2 adetini sepete attığınızda, en ucuzu hangisiyse onu %50 düşürür.
Örnek airfryer 2.200 lira
Tava 1000 lira. Siz bu ikisini alınca, sepette tavanın yarısını düşürür yani 500tl olur.
Ama 2 tane aynı airfryerdan alırsanız bu sefer, 1,100 lira indirir
Tam da düşündüğüm gibi bu da şu soruya çıkartıyor: 2 tane airfryı ne yapacağım? Bu yüzden kararsız kaldım ama yine de indirimsiz bir şekilde alınabilir. Konu için teşekkürler

cornlov

80+ Bronze
Tam da düşündüğüm gibi bu da şu soruya çıkartıyor: 2 tane airfryı ne yapacağım? Bu yüzden kararsız kaldım ama yine de indirimsiz bir şekilde alınabilir. Konu için teşekkürler
2 airfryer almanıza gerek yok ki, seçeceğiniz 2. Ürünün fiyatı airfryer fiyatına yakın olursa en azından alacağınız indirim tutarı aynı olacak.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Murathan Çoban
2 airfryer almanıza gerek yok ki, seçeceğiniz 2. Ürünün fiyatı airfryer fiyatına yakın olursa en azından alacağınız indirim tutarı aynı olacak.
Anladım teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Peki bu üründen ne kadar memnunsunuz? Bunun yerine bildiğimiz Philips veya Karaca gibi markaların ürünleri daha mı iyi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,469
Üyeler
169,570
Son üye
ByAksu
Top Bottom