o kadar dolar arttı 2022'de 2300tl aldığım ürün 2 adeti 3.318tl satılacak kadar düştü
Bende daha önce farklı markanın 5 küsür litresi vardı. İade ettim 4.7 olan daha geniş geldi. Çünkü bazıları çok derin ama kalıp olarak küçük yapıyor.5.5l düşünüyordum ama 4.7l daha güncel. Sepet ölçüleri bulamadım 5.5 iç hazneli olduğundan içini biraz küçültülmüş. Aynı şehirden 4.7l ortak danaya girilir![]()
4 kişiyiz hocam, sanırım 4.7 L olan versiyonunu alacağım bu bize fazla gelir.Hocam kaç kişisiniz?
Dediğim gibi bu 2 sepetli versiyon, temizlemesi de zor oluyor. (Bulaşık makinesine atmanızı önermem, çabuk aşınıyor)
Yine iyi 4 kişiye sınırda gibi.Sepet ölçüsü kaç cm yazıyor mu bir yerde.Bende daha önce farklı markanın 5 küsür litresi vardı. İade ettim 4.7 olan daha geniş geldi. Çünkü bazıları çok derin ama kalıp olarak küçük yapıyor.
Tek seferde 800gr kuşbaşı tavuk veya 1.2 kilo civarı bütün tavuk sığıyor.
Öyle söyleyeyim siz anlayın.
Hocam ölçü yazmıyor sanırımYine iyi 4 kişiye sınırda gibi.Sepet ölçüsü kaç cm yazıyor mu bir yerde.
@jacknicholson şehir?
Şöyle oluyor bu kampanyalarda.Sepette 2. ürüne %50 demiş de beynim algılamadı. Aşağıda herhangi bir tavayla birlikte airfryı sepete atarsak airfry yarı fiyatına düşecek mi? Çeyizlik almayı düşünüyorum da arkadaşlar
Tam da düşündüğüm gibi bu da şu soruya çıkartıyor: 2 tane airfryı ne yapacağım? Bu yüzden kararsız kaldım ama yine de indirimsiz bir şekilde alınabilir. Konu için teşekkürlerŞöyle oluyor bu kampanyalarda.
Seçili ürün listesindeki ürünlerden 2 adetini sepete attığınızda, en ucuzu hangisiyse onu %50 düşürür.
Örnek airfryer 2.200 lira
Tava 1000 lira. Siz bu ikisini alınca, sepette tavanın yarısını düşürür yani 500tl olur.
Ama 2 tane aynı airfryerdan alırsanız bu sefer, 1,100 lira indirir
2 airfryer almanıza gerek yok ki, seçeceğiniz 2. Ürünün fiyatı airfryer fiyatına yakın olursa en azından alacağınız indirim tutarı aynı olacak.Tam da düşündüğüm gibi bu da şu soruya çıkartıyor: 2 tane airfryı ne yapacağım? Bu yüzden kararsız kaldım ama yine de indirimsiz bir şekilde alınabilir. Konu için teşekkürler
Anladım teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Peki bu üründen ne kadar memnunsunuz? Bunun yerine bildiğimiz Philips veya Karaca gibi markaların ürünleri daha mı iyi?2 airfryer almanıza gerek yok ki, seçeceğiniz 2. Ürünün fiyatı airfryer fiyatına yakın olursa en azından alacağınız indirim tutarı aynı olacak.