cornlov
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cosoride bpa ve pfoa içeriği yok.Anladım teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Peki bu üründen ne kadar memnunsunuz? Bunun yerine bildiğimiz Philips veya Karaca gibi markaların ürünleri daha mı iyi?
En basitinden mesela bazı teflonlar çizildikçe sağlıksız olmaya başlar. En azından bundaki içerik biraz daha iyi. Diğer markalara gelecek olursam. Bence bu daha iyi.
Zaten pişirme sepetleri garantiye dahil edilmiyor. Kullanılamayacak hale falan gelirse size öyle bi fiyat çıkartıyorlar ki, sepet fiyatı ürün fiyatına yakın oluyor.
Az kişiyseniz on numara ...
Ürün ömrüne gelecek olursam ben 1 yıldır kullanıyorum. Çok hafiften belli belirsiz çizikler oluşmaya başladı ama beni rahatsız etmiyor. En kalitelisini de alsanız illa ki bunlar olacak. Elde güzelce dikkatlice yıkayabilecekseniz, bişey pişirdikten sonra ürünü çok fazla geçmeden yıkayabilecekseniz, ve az kişiyseniz güzel ürün.
Bi an canım patates istiyor mesela, donuk patatesi atıyorum sıfır yağ ile çok iyi oluyor.
Bazlama,pizza, ıslak kek, normal kek, bütün piliç, kanat, ızgara tava, bonfile, karışık sebze, közlenmiş biber, donuk-işlenmiş tavuk veya et ürünleri, tüketmeyi seviyorsanız beğeneceğinizi düşünüyorum. Yazdıklarımın hepsini severek yapıyorum çünkü çok güzel oluyor.