Neler Yeni

🔥İndirim Cosori Airfryer 2.si %50 FiYATA! Ve Daha Fazlası! (AMAZON)

cornlov

80+ Bronze
Anladım teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Peki bu üründen ne kadar memnunsunuz? Bunun yerine bildiğimiz Philips veya Karaca gibi markaların ürünleri daha mı iyi?
Hocam cosoride bpa ve pfoa içeriği yok.
En basitinden mesela bazı teflonlar çizildikçe sağlıksız olmaya başlar. En azından bundaki içerik biraz daha iyi. Diğer markalara gelecek olursam. Bence bu daha iyi.

Zaten pişirme sepetleri garantiye dahil edilmiyor. Kullanılamayacak hale falan gelirse size öyle bi fiyat çıkartıyorlar ki, sepet fiyatı ürün fiyatına yakın oluyor.

Az kişiyseniz on numara ...
Ürün ömrüne gelecek olursam ben 1 yıldır kullanıyorum. Çok hafiften belli belirsiz çizikler oluşmaya başladı ama beni rahatsız etmiyor. En kalitelisini de alsanız illa ki bunlar olacak. Elde güzelce dikkatlice yıkayabilecekseniz, bişey pişirdikten sonra ürünü çok fazla geçmeden yıkayabilecekseniz, ve az kişiyseniz güzel ürün.

Bi an canım patates istiyor mesela, donuk patatesi atıyorum sıfır yağ ile çok iyi oluyor.
Bazlama,pizza, ıslak kek, normal kek, bütün piliç, kanat, ızgara tava, bonfile, karışık sebze, közlenmiş biber, donuk-işlenmiş tavuk veya et ürünleri, tüketmeyi seviyorsanız beğeneceğinizi düşünüyorum. Yazdıklarımın hepsini severek yapıyorum çünkü çok güzel oluyor.

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murathan Çoban
Hocam cosoride bpa ve pfoa içeriği yok.
En basitinden mesela bazı teflonlar çizildikçe sağlıksız olmaya başlar. En azından bundaki içerik biraz daha iyi. Diğer markalara gelecek olursam. Bence bu daha iyi.

Zaten pişirme sepetleri garantiye dahil edilmiyor. Kullanılamayacak hale falan gelirse size öyle bi fiyat çıkartıyorlar ki, sepet fiyatı ürün fiyatına yakın oluyor.

Az kişiyseniz on numara ...
Ürün ömrüne gelecek olursam ben 1 yıldır kullanıyorum. Çok hafiften belli belirsiz çizikler oluşmaya başladı ama beni rahatsız etmiyor. En kalitelisini de alsanız illa ki bunlar olacak. Elde güzelce dikkatlice yıkayabilecekseniz, bişey pişirdikten sonra ürünü çok fazla geçmeden yıkayabilecekseniz, ve az kişiyseniz güzel ürün.

Bi an canım patates istiyor mesela, donuk patatesi atıyorum sıfır yağ ile çok iyi oluyor.
Bazlama,pizza, ıslak kek, normal kek, bütün piliç, kanat, ızgara tava, bonfile, karışık sebze, közlenmiş biber, donuk-işlenmiş tavuk veya et ürünleri, tüketmeyi seviyorsanız beğeneceğinizi düşünüyorum. Yazdıklarımın hepsini severek yapıyorum çünkü çok güzel oluyor.
Dediğim gibi çeyiz için alacağım yani aldığım gibi kullanmayacağım 2 sene yatacak. Evlenmeme ortalama 2 sene var. Şimdiden böyle ufak tefek şeyleri almayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi sağlıklıysa kesinlikle tercih edilmelidir.

cornlov

80+ Bronze
.
Dediğim gibi çeyiz için alacağım yani aldığım gibi kullanmayacağım 2 sene yatacak. Evlenmeme ortalama 2 sene var. Şimdiden böyle ufak tefek şeyleri almayı düşünüyorum. Dediğiniz gibi sağlıklıysa kesinlikle tercih edilmelidir.
Alacağınız elektronik ürünlerin garantisi bitecek ama hocam nasıl yapacaksınız?

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murathan Çoban
Alacağınız elektronik ürünlerin garantisi bitecek ama hocam nasıl yapacaksınız?
Zaten o konudan kaynaklı çok arada kalıyorum. Şimdiden alıp aradan çıkarmak mı yoksa bekleyip tek seferde almak mı? Garanti kapsamı çok arada bırakıyor beni bakalım içinden nasıl çıkacağım

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Hocam şu aleti kullanıpta hala daha patatesi nasıl övüyorsunuz ve nasıl bu kadar popüler oldu şu alet anlayamıyorum. Patateslerin tadı bile sanki plastik gibi oluyor eve aldım aynı marka kenarda duruyor. Tamamen hikaye bunlar

cornlov

80+ Bronze
Hocam şu aleti kullanıpta hala daha patatesi nasıl övüyorsunuz ve nasıl bu kadar popüler oldu şu alet anlayamıyorum. Patateslerin tadı bile sanki plastik gibi oluyor eve aldım aynı marka kenarda duruyor. Tamamen hikaye bunlar
Hocam yanlış anlama beni lütfen.
Kullandığınız patates ile alakalı olabilir.
hayatımda yediğim en iyi patatesi yapıyor. Sorgusuz sualsiz. Konu benim için tartışmaya bile kapalı

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Hocam yanlış anlama beni lütfen.
Kullandığınız patates ile alakalı olabilir.
hayatımda yediğim en iyi patatesi yapıyor. Sorgusuz sualsiz. Konu benim için tartışmaya bile kapalı
Köyden getirdiğim ve halden gelen patateslerde hepsinde aynı durum. Enteresan demek ki tat damak zevkiyle de alakalı olabilir…

vReply

80+
Bu modelden 2 tane aldım. 👍🏻👍🏻

Ekler

• Screenshot_2025-03-07-12-25-39-51_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    Screenshot_2025-03-07-12-25-39-51_b5f6883d2c20a96c53babc0b4ac88108.jpg
    647 KB · Hit: 16

cornlov

80+ Bronze
Köyden getirdiğim ve halden gelen patateslerde hepsinde aynı durum. Enteresan demek ki tat damak zevkiyle de alakalı olabilir…
Hocam, yanlışınız şu,
Patates kızartması yemek istiyorsanız donuk patates kullanmanız şart.
Aksi halde normal patatesi hafif yağlayıp biraz baharatla elma dilim olarak kesip fırında patates gibi yapabilirsiniz. Kızartma gibi keserseniz haşlama gibi olup hepsi yapışıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Ahmet
Ne zamandir 6.4 icin indirim bekliyordum ne gerek var 2.ye 50% yapmanin keske direkt 25% yapsalar ayni fiyata daha cok satar, 2 airfry birden alicak insan cok azdir diye dusunuyorum..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,619
Üyeler
169,589
Son üye
kubilaytasdelen
Top Bottom