Rockstar'da Karşılaşılan Hata ve Çözüm Arayışı

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
479
merhaba rockstarda boyle bir hata alıyorum sebebi nedir kafayı yiyecegim birazdan

Ekler

• resim_2025-03-04_193535384.png
    resim_2025-03-04_193535384.png
    23.7 KB · Hit: 35
ramazan ayında bi oyun oynayalım dedik aynı hata ile karşılaştım çözüm ise yok şaka gibi

ramazan ayında bi oyun oynayalım dedik aynı hata ile karşılaştım çözüm ise yok şaka gibi
bende cozene kadar cıldırdım windwos defander veya baska bir güvenlik şeysi varsa onu kapatıp dene ben oyle cozdum

bende cozene kadar cıldırdım windwos defander veya baska bir güvenlik şeysi varsa onu kapatıp dene ben oyle cozdum
Tüm güvenlik sistemlerini kapattım üzerine yeniden başlattım yine aynı hatayı aldım bir şey değişmedi. CS2 oynamaktan gına geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan rockstar crackli oyunlarda bu kadar hata almıyorum. İnsanları parasıyla rezil ediyorsun.

Tüm güvenlik sistemlerini kapattım üzerine yeniden başlattım yine aynı hatayı aldım bir şey değişmedi. CS2 oynamaktan gına geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan rockstar crackli oyunlarda bu kadar hata almıyorum. İnsanları parasıyla rezil ediyorsun.
ya server baglanmıyor gibi bir şey deniyor bende oyle cozuldu yada direk oyunu rockstar baslatmayı denedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,897
Üyeler
186,258
Son üye
lftkn
Geri