- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam size son kez bir şey söyleyeceğim yarın bir bilgisayarcıya götürüp test ettirim mi yoksa iade başlatimiben 4 sayfanın özetini yazıyım 4060 kutusuna 3060 koyup göndermişler
Hocam size son kez bir şey söyleyeceğim yarın bir bilgisayarcıya götürüp test ettirim mi yoksa iade başlatimiben 4 sayfanın özetini yazıyım 4060 kutusuna 3060 koyup göndermişler
Yani düz dolandırılmişsın çok uzatacak bir şey yok. Yapacağın şey n11 e yazmak bu kadar. Eminimki kolayca halledeceksin işini çünkü belirtilen ürün gönderilmemiş. Eğerki halledemezsen o zaman konu açarsın süreç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur.Hocam baştan alim olay şu ben bir 4060 ekran kartı aliyorum İnno3d kart markalı 12.600 tl ye N11 indirimli aldım ama aldığım kart görseldeki ile bir değil yani kutunun önüne konulan kart değil ve bir suru kutu açma videosu izledim hepsi aynı bende ki ise linkde atığım fotoğrafdaki şekilde geldi şok oldum bi an 1 aydan fazla araştırdım bu kartı ve böyle çıkması fena bir canımı sıktı hiç bir 4060 da bunu görmedim ben soğutma bloğunda arka plak metal yerine sert plastik
iade başlatın 3060 o kartHocam size son kez bir şey söyleyeceğim yarın bir bilgisayarcıya götürüp test ettirim mi yoksa iade başlatimi
Ettirme sakın niye ettiriyorsun. Fotoğraftaki ürün gelmemiş diye hiç kullanmadan göndermen lazım kolayca iade olması için.Hocam size son kez bir şey söyleyeceğim yarın bir bilgisayarcıya götürüp test ettirim mi yoksa iade başlatimi
Başlatiyorum hocam o zamanHocam %90 sizi dolandırmışlar veya bir yanlış olmuş. Satıcı ile iletişime geç 3060 bu kart. Yani takmadan bilemeyiz 3060 bile olmayabilir
Ürünü açarken de video çektim tam kanıt olsun diyeEttirme sakın niye ettiriyorsun. Fotoğraftaki ürün gelmemiş diye hiç kullanmadan göndermen lazım kolayca iade olması için.
Satıcıyla iletişime geçme şansın varsa ilk onu bi dene muhtemelen bir yanlışlık olmuş. Her türlü iade edeceksin zaten 3 olasılık var üçünde de sen dolandırılmış oluyorsunBaşlatiyorum hocam o zaman
Hocam yeni topluyorum ilk bilgisayarım olacakdı maalesef ki hatalı ürün + 10 bin kişiye mal satan firma bunu neden yapsın aklım hala almıyorHocam pcye taksana neymis gorelim
siparis sayfasindan baksana hangi saticiymisHocam yeni topluyorum ilk bilgisayarım olacakdı maalesef ki hatalı ürün + 10 bin kişiye mal satan firma bunu neden yapsın aklım hala almıyor
Delta bilgisayar bu arada inno3d markasında 4060 böyle bir soğutma bloğu olarak hiç yok olan 3060 larda varsiparis sayfasindan baksana hangi saticiymis