Neler Yeni

Çözüldü✓ Aldığım ekran kartı görselde ki ile bir değil

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Enes polat
3060bu tasarım resmi sitesinde böyle bir 4060 yok iade edin nasıl oluyor anlayamadım valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

dış kutusu nasıl onunda resmini yüklesene
Hocam o normal 4060 yaziyor onda problem yok kutudan çıkanda problem var

ensareiz

80+ Silver
Merhabalar geçen hafta aldığım İnno3d RTX 4060 ekran kartı görselde ki ile uyuşmuyor ben metal olarak dan hayal etmiştim ful plastik geldi ürün ve bu benim canımı çok sıktı iade etmeli miyim bilmiyorum forumdaki bilen insanlara bir danışmak istedim bu duruma çok canım sıkıldı ilk bilgisayarım olucak
3050 veya 3060 tır

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Enes polat
Hocam o normal 4060 yaziyor onda problem yok kutudan çıkanda problem var
Vallaha canım çok sıkıldı bu konuya çok fazla araştırdım delta bilgisayar satıcısından böyle bir şikayet de görmedim zaten zor kazaniyorum parayı gel birde bunla uğraş kim bilir ne bahaneler ile kitleyecekler bunu Allahtan kutuyu yırtmadan açtım

sisteme takınca da 4060 yazıyor demi yanlış anlamadım ?
Hocam sistemim yok daha para elime bol geçince birde indirimi görünce ulan kaçırmayayım pahalanır korkusu ile aldım ama eminim cipseti 4060 gerekirse yarın bir bilgisayarcıdan anlaşır bakarız

quartle

80+ Gold
Vallaha canım çok sıkıldı bu konuya çok fazla araştırdım delta bilgisayar satıcısından böyle bir şikayet de görmedim zaten zor kazaniyorum parayı gel birde bunla uğraş kim bilir ne bahaneler ile kitleyecekler bunu Allahtan kutuyu yırtmadan açtım

Hocam sistemim yok daha para elime bol geçince birde indirimi görünce ulan kaçırmayayım pahalanır korkusu ile aldım ama eminim cipseti 4060 gerekirse yarın bir bilgisayarcıdan anlaşır bakarız
chipsetin 4060 olduguna nerden eminsiniz ?

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Enes polat

quartle

80+ Gold
Kalan sistem bileşelerini diğer aya bırakmıştım abimde destek verecekti

Hocam fatura var elimde herşeyi istedim 2 yıl garantiside var
hocam kart 3060 faturada 4060 yazıyor ama adamlar 4060 kutusuna 3060 koymuş resmen

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Enes polat
Kalan sistem bileşelerini diğer aya bırakmıştım abimde destek verecekti

Hocam fatura var elimde herşeyi istedim 2 yıl garantiside var
Satıcıya sorimi

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
abdulkadir bayram

Konuyu baştan sona okudum ve hiçbirşey anlamadım. Sürekli farklı bir cevap var. Eğer gerçekten yaşadıysanız böyle birşeyi direkt iade talebi oluşturup geldiği gibi kutulayıp yollayın ayrıca n11 den aldıysanız n11 desteğe de yazın. Kusurlu mal sayıldığı için kabul etmek veya değiştirmek zorundalar diye biliyorum eğer etmezlerse ve n11 ile halledemezseniz tüketici haklarına başvurursunuz. Ama ben n11 ile halledebileceğinizi düşünüyorum.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Burak
3060bu tasarım resmi sitesinde böyle bir 4060 yok iade edin nasıl oluyor anlayamadım valla

dış kutusu nasıl onunda resmini yüklesene
kesinlikle bir gariplik var ön plaka bildiğin klasik msı tasarımına benziyor

g20x10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Enes polat
Konuyu baştan sona okudum ve hiçbirşey anlamadım. Sürekli farklı bir cevap var. Eğer gerçekten yaşadıysanız böyle birşeyi direkt iade talebi oluşturup geldiği gibi kutulayıp yollayın ayrıca n11 den aldıysanız n11 desteğe de yazın. Kusurlu mal sayıldığı için kabul etmek veya değiştirmek zorundalar diye biliyorum eğer etmezlerse ve n11 ile halledemezseniz tüketici haklarına başvurursunuz. Ama ben n11 ile halledebileceğinizi düşünüyorum.
Hocam baştan alim olay şu ben bir 4060 ekran kartı aliyorum İnno3d kart markalı 12.600 tl ye N11 indirimli aldım ama aldığım kart görseldeki ile bir değil yani kutunun önüne konulan kart değil ve bir suru kutu açma videosu izledim hepsi aynı bende ki ise linkde atığım fotoğrafdaki şekilde geldi şok oldum bi an 1 aydan fazla araştırdım bu kartı ve böyle çıkması fena bir canımı sıktı hiç bir 4060 da bunu görmedim ben soğutma bloğunda arka plak metal yerine sert plastik

quartle

80+ Gold
ben 4 sayfanın özetini yazıyım 4060 kutusuna 3060 koyup göndermişler

Top Bottom