Neler Yeni

MSI Ventus RTX 4060 80 dereceyi görüyor.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
924
Final Fantasy 7 Rebirth oynarken Afterburner açıp bir kontrol edeyim dedim 75-79 dereceleri gördüğünü farkettim. Soğutma konusunda başarılı bir model olmadığını biliyorum ventus serisinin ama bu değerler normal mi emin değilim.

Boşta kaç derece

o kart için normal

Final Fantasy 7 Rebirth oynarken Afterburner açıp bir kontrol edeyim dedim 75-79 dereceleri gördüğünü farkettim. Soğutma konusunda başarılı bir model olmadığını biliyorum ventus serisinin ama bu değerler normal mi emin değilim.
Hocam normal oyunlar bile gtx serileri isterken bu oyunun rtx 2060 istemesine rağmen bu dereceler gayet normal önceki yazan arkadaşın da sorduğu gibi boşta kaç derecede çalışıyor önemli olan bu

ventus alabileceğin en düşük seri hocam bu yüzden sıcaklıklar normal gibi

o kart için normal
Boşta kaç derece
Hocam normal oyunlar bile gtx serileri isterken bu oyunun rtx 2060 istemesine rağmen bu dereceler gayet normal önceki yazan arkadaşın da sorduğu gibi boşta kaç derecede çalışıyor önemli olan bu
Fan speed'i 55 yaptım şu an 65 derecelerde gezmeye başladı. Böyle kullanmak daha mı mantıklı olur yoksa karışmaya gerek yok mu?

pekte şaşıralacak bir şey değil
soğutma olarak Asus Dual ile Zotac iyi

Hazır sistemle 8bine denk getirince düşük, yüksek bakmıyor hocam insan.
o zaman el mahkum o sıcaklıklara. normal ekran kartlarından daha sık bir şekilde termal macun değiştirinki sıcaklıklar sürekli tehlikeli seviyelerde dolaşmasın.

Geri