Neler Yeni

İşkur dan iş başvurusu

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhabalar devlet memurluğu için iş başvurusu var İŞKUR dan başvurmak istiyorum ama iş yerimin bunu görmesinden korkuyorum işkur dan başvuru yaptığın yer veya iş aramayı aktive edersem çalıştığım yer göre bilir mi

İŞkur danışma hattı vardı, arayıp kesin bilgi alabilirsin.

Merhabalar devlet memurluğu için iş başvurusu var İŞKUR dan başvurmak istiyorum ama iş yerimin bunu görmesinden korkuyorum işkur dan başvuru yaptığın yer veya iş aramayı aktive edersem çalıştığım yer göre bilir mi
bu konunun ekran kartı ile ne alakası var?

göremez

İş-Kur kendinden bile haberi olmayan saçma sapan bir kurum. Yıllardır girip bakmıyorum hiç.

Hocam vallaha şantiye elektrik de çırağım adamlar da biraz sert yani istemiyorsan çek git diyecek tipler ondan gizliden olsun istiyorum her yerden haberleri oluyor
görmez hocam kullanıyorum ben basvurabilirsin kariyer elemana falan da bak

görmez hocam kullanıyorum ben basvurabilirsin kariyer elemana falan da bak
Yok hocam kariyer değil orman genel müdürlüğü işci arıyor küçük ilerde şansım yüksek diye başvurudum ki ailemde baskı uyguluyordu başvur diye başvurdum hakkımızdan hayırlısı

Geri