Iphone 13 mü yoksa iphone 15?

asparaugs

80+
Reaksiyon skoru
29
başlıkta gördüğünüz gibi rahat 13 alabiliyorken bütçeyi zorlayıp 15 modelini tercih edebiliyorum bu zorluğa değer mi

13 ü 32k civarına denk getirirsen iyi olur. Zorlamana gerek yok. 13 de iyi bir telefon.

şahsen paran var ve ikisi arasında kaldıysan 13 öneririm 15 de pil sorunları çok var ikisinin arasında olan 14 serisine bir göz gezdirebilirsin

başlıkta gördüğünüz gibi rahat 13 alabiliyorken bütçeyi zorlayıp 15 modelini tercih edebiliyorum bu zorluğa değer mi
mayıs 2023 te 13 aldım tam seçim kaybedildikten sonra zamsız fiyattan :D her neyse memnunum günlük ekran sürem 2 buçuk 3 saat civarı pil sağlığım 89 oradan hesap edebilirsin memnunum tüm işimi görüyor 1 kere ekranın donup kastığını görmedim iphone eski samsung telefonum kastığından geçmiştim 15 te alabilirsin dinamik ada muhabbeti ayrı bir zevkli ama 13 te tüm işimi görüyor kısaca

Hocam bu sene değil seneye yksye giricem üniversitede telefon değiştirmek istemiyorum 5 sene rahat götürebilecek mi sizce
2-3 yıl çok rahat. Gerisini zamanı gelince düşünürsün.

şahsen paran var ve ikisi arasında kaldıysan 13 öneririm 15 de pil sorunları çok var ikisinin arasında olan 14 serisine bir göz gezdirebilirsin
Arasında çok bir fark yok diyorlar 13 ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mayıs 2023 te 13 aldım tam seçim kaybedildikten sonra zamsız fiyattan :D her neyse memnunum günlük ekran sürem 2 buçuk 3 saat civarı pil sağlığım 89 oradan hesap edebilirsin memnunum tüm işimi görüyor 1 kere ekranın donup kastığını görmedim iphone eski samsung telefonum kastığından geçmiştim 15 te alabilirsin dinamik ada muhabbeti ayrı bir zevkli ama 13 te tüm işimi görüyor kısaca
Dinamik ada ve USB c bana cazip geliyor açıkçası

bencede hocam 13 biraz eskidi ama dediğim gibi tüm işimi görüyor tüm olay bütçede bitiyor

dinamik ada için 14 pro öneririm pillerinde olan sıkıntıyı bir kaç yakınımda gördüm illede usb c diyeceksen pil sorununu göze alıp 15 alabilirsin tabi bütçen varsa almanı öneririm yoksa 13 den devam et

15 aldım yorumlarınız için teşekkür ederim

hiçbiri. Samsung S25 Plus

mutlaka iphonemi alacaksin? o fiyata daha iyi alternatifler var

Zorlama gerek yok. 13 alabilirsin, Apple şart değilse 25K'ya S24 FE geç derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,529
Üyeler
186,206
Son üye
Algos918
Geri