Hocam bu sene değil seneye yksye giricem üniversitede telefon değiştirmek istemiyorum 5 sene rahat götürebilecek mi sizce13 ü 32k civarına denk getirirsen iyi olur. Zorlamana gerek yok. 13 de iyi bir telefon.
mayıs 2023 te 13 aldım tam seçim kaybedildikten sonra zamsız fiyattanbaşlıkta gördüğünüz gibi rahat 13 alabiliyorken bütçeyi zorlayıp 15 modelini tercih edebiliyorum bu zorluğa değer mi
2-3 yıl çok rahat. Gerisini zamanı gelince düşünürsün.Hocam bu sene değil seneye yksye giricem üniversitede telefon değiştirmek istemiyorum 5 sene rahat götürebilecek mi sizce
Arasında çok bir fark yok diyorlar 13 ileşahsen paran var ve ikisi arasında kaldıysan 13 öneririm 15 de pil sorunları çok var ikisinin arasında olan 14 serisine bir göz gezdirebilirsin
Dinamik ada ve USB c bana cazip geliyor açıkçasımayıs 2023 te 13 aldım tam seçim kaybedildikten sonra zamsız fiyattanher neyse memnunum günlük ekran sürem 2 buçuk 3 saat civarı pil sağlığım 89 oradan hesap edebilirsin memnunum tüm işimi görüyor 1 kere ekranın donup kastığını görmedim iphone eski samsung telefonum kastığından geçmiştim 15 te alabilirsin dinamik ada muhabbeti ayrı bir zevkli ama 13 te tüm işimi görüyor kısaca
bencede hocam 13 biraz eskidi ama dediğim gibi tüm işimi görüyor tüm olay bütçede bitiyorArasında çok bir fark yok diyorlar 13 ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dinamik ada ve USB c bana cazip geliyor açıkçası
dinamik ada için 14 pro öneririm pillerinde olan sıkıntıyı bir kaç yakınımda gördüm illede usb c diyeceksen pil sorununu göze alıp 15 alabilirsin tabi bütçen varsa almanı öneririm yoksa 13 den devam etArasında çok bir fark yok diyorlar 13 ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dinamik ada ve USB c bana cazip geliyor açıkçası
mutlaka iphonemi alacaksin? o fiyata daha iyi alternatifler varbaşlıkta gördüğünüz gibi rahat 13 alabiliyorken bütçeyi zorlayıp 15 modelini tercih edebiliyorum bu zorluğa değer mi