Neler Yeni

Mastürbasyon Nasil Bırakılır

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
IMG_20250331_031008.jpg

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar şu fotoyu görünce bile uçağa biniyorum.kitap okuyorum kendimi meşgul edecek birşeyler buluyorum fakat fakat gene nafile
Alıntıyı görüntüle
bırakmak için istememen lazım ama azaltmak için kendini meşgul edebilirsin. Örneğin evde durma gez spora git kendini geliştir minimuma düşer böylelikle bence + zevke geliyorum dediğin şeyleri izleme örneğin bu karıyı izleme tiktokta görüyosan sil tiktoğu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
ciddi ciddi cevaplayayım umarım ciddisinizdir.
Çözümü boş kalmayacaksınız.
Habire bir uğraş bulacaksınız kendiliğinden bu istek geçiyor zaten ve üşeniyorsunuz

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
...
Hocam, kendinize hakim olmanız lazım. Çok değil 21 gün (Alışık olduğunuz için size fazla gelebilir ama gerçekten çok değil.) dayansanız kolay gelmeye başlıyor. Kesinlikle kendinize o kuralı koymanız lazım. Mümkünse aileninzin yanına falan gidin, dikkatiniz o yönlere kaymaz hem. Kafanızda bitirmeniz lazım direkt bu işi.

Saturn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Satürn

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ciddi ciddi cevaplayayım umarım ciddisinizdir.
Çözümü boş kalmayacaksınız.
Habire bir uğraş bulacaksınız kendiliğinden bu istek geçiyor zaten ve üşeniyorsunuz
Hocam geceleri oluyor genelde.psikolojik
Mesaj otomatik birleştirildi:

bırakmak için istememen lazım ama azaltmak için kendini meşgul edebilirsin. Örneğin evde durma gez spora git kendini geliştir minimuma düşer böylelikle bence + zevke geliyorum dediğin şeyleri izleme örneğin bu karıyı izleme tiktokta görüyosan sil tiktoğu
Mantıklı galeriyide temizlim en azından psikoli açıdan bir alternatif kalmamış olur eyvallah

Son düzenleme:

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Alper Kaplan
Hocam geceleri oluyor genelde.psikolojik

Mantıklı galeriyide ***** en azından psikoli açıdan bir alternatif kalmamış olur eyvallah
eskiden telegram dc sunucularında geziniyodum bu konulardan bende. Sonra dc de tüm swlerden çıktım telegramdanda aynı şekil. Kendime alternatif bırakmadım. Bu şekilde kurtulmuştum en azından bağımlılıktan

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
yo
Reis benim anca izleyince kalkıyor sen problemlisin
O da bir problem.

Alıntıyı görüntüle

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,685
Üyeler
171,792
Son üye
Mami2116