ulan ben kullanıyorum ne açmıyo? bide hayatta açamaz diyon nerden biliyon?1080p de yeterli fakat 2k da hayatta açamaz
1080 için yeterliNvidia alsak ateş pahası olmuş yüksek vramlar,amd desek yazılım sorunları var deniliyor neyse konu tam olarak bu değil 8gb vram yeterli mi?
Kullanmadan yorum yapmayın lütfen 4060la bazen 5860x1080 olarak fifa oynuyorum 3 monitörden 2kdan da daha çok yoran bir çözünürlük tahmini olarak 2.5k gibi kasma donma olmadan 60fps üstü görüyorum çoğu oyunu yine normal oynatır ama bunun için yapılmış bir kart değil1080p de yeterli fakat 2k da hayatta açamaz
sen Nvidia al kardesım boşver amd yi al bi 4060 bak keyfineNvidia alsak ateş pahası olmuş yüksek vramlar,amd desek yazılım sorunları var deniliyor neyse konu tam olarak bu değil 8gb vram yeterli mi?
Ne oynuyorsunuz hocam genellikleBana 2k da gayet yetiyor.
2.el olabilir bütçe 6-71080P için yeterli merak etmeyin
Ne kadar Bütçeniz Var ?
2.el Atabilirmisiniz yoksa Sıfır Şart mı ?
Hocam o fiyatlara çıkamamda yazılımı konusunda bir sıkıntı çekermiyimHacı cok paran yoksa 2. el 6800XT 6900XT alıyosun ne vram ne güç ne yazılımdan arkana bakmıyosun
Yalan değil. Şimdilik bunlar kurulu.Ne oynuyorsunuz hocam genellikle
Hocam zaten vramin 8gb ise üzerini geçmez kendini korumak için 7500de duruyor gibi geldi bana kasma donma oluyormuYalan değil. Şimdilik bunlar kurulu.
Valorant
PUBG
Fortnite
Forza Horizon 5
Battlefield 2042
GTA 5
Fragpunk
Battlefield 4
The Last of Us
Far Cry 5
Battlefield 3
vs vs
Ama şu da bir gerçek bazı oyunlarda 7500 MB 2k da duruyor kıl payı kurtarıyor yani. Ha uygun olsa daha üst VRAM li alınmalı mı? evet.
İleride sıkıntı yaratır şuanda yeterli olabilir ama uzun döneme göre kesinlikle az kalacak her gün sistem gereksinimleri artıyor artık ssd olmayan bilgisayarda bile bazı oyunlar veya programlar açılmıyor ah şu nwidia ve vram cimrilikleriNvidia alsak ateş pahası olmuş yüksek vramlar,amd desek yazılım sorunları var deniliyor neyse konu tam olarak bu değil 8gb vram yeterli mi?
Düşük ayarlardan evet ama 2k da yüksek ayarda 8gb vram yeterli olmazCok abartiyorsun gunumuzde hala 4gb vram ile 1080p oyunlari oynayanlar var
Önce düzgün konuşmayı ogren 1080p ultrason 12gb vram kullanan oyunlar var 2k da 8gb nereye yeticekulan ben kullanıyorum ne açmıyo? bide hayatta açamaz diyon nerden biliyon?
Fifada olabilir fakat iş triple a oyunlara gelince değişiyor 12gb vrami 1080p de kullanan oyunlar var yeni alınacak bir kartta en az 12gb alinmali1080 için yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanmadan yorum yapmayın lütfen 4060la bazen 5860x1080 olarak fifa oynuyorum 3 monitörden 2kdan da daha çok yoran bir çözünürlük tahmini olarak 2.5k gibi kasma donma olmadan 60fps üstü görüyorum çoğu oyunu yine normal oynatır ama bunun için yapılmış bir kart değil