Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

Nowitzer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Fahrettin
hocam eğer telegramınız varsa burda yazan kullanıcı adımla bana telegramdan yazıp bildiriminizi açın stok gelirse mesaj atarım. Takipteyim çünkü ben
Hocam zahmet olmazsa bana da atabilir misiniz, nowitzer telegram ismim.

Mbmbmb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
M b
Geç görmüşüz bende anneme hediye alacağım, nasip gelirse bizimdir

seeznus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Serkan
Daha stoklar yenilenir dün bende anlamamıştım bugün nasip oldu ara ara forma bakmakta fayda var arkadaşlar sağolsun canlı tutuyor konuyu

Flakel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arif Ulaş ERTUNÇ
Arkadaşlar 65w adaptör mü aldınız yoksa kablosuz şarj standı mı? Ben ilk 65w sipariş etmiştim daha sonradan vazgeçip iptal edip kablosuz şarj standalı aldım. Sizinde fikrinizi merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
M. Ali ARSLAN
Arkadaşlar 65w adaptör mü aldınız yoksa kablosuz şarj standı mı? Ben ilk 65w sipariş etmiştim daha sonradan vazgeçip iptal edip kablosuz şarj standalı aldım. Sizinde fikrinizi merak ettim.
sarj konusunda hep orjinalci ve performansli olanlardan yanayim dir ama, su bi gercekki kablosuz = isi + pil omrunden yemek demek malesef.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömer Murat KARACA
sarj konusunda hep orjinalci ve performansli olanlardan yanayim dir ama, su bi gercekki kablosuz = isi + pil omrunden yemek demek malesef.
Cihaz 25W destekliyor ve kablosuz şarj standının kutusundan 25W adaptör çıkıyor zaten. Şarj aletine para verip yanında kablosuz stand'ı bedavaya getirmiş gibi düşünebilirsiniz

Flakel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Arif Ulaş ERTUNÇ
Cihaz 25W destekliyor ve kablosuz şarj standının kutusundan 25W adaptör çıkıyor zaten. Şarj aletine para verip yanında kablosuz stand'ı bedavaya getirmiş gibi düşünebilirsiniz
Evde honor'un 35w adaptörü, samsungun 25w adaptörü var zaten. 65w adaptörü de alırsam evde 3 tane adaptör olucaktı. O yüzden kablosuz standı aldım ama ufaktan pişman olmadim değil sanki.

A_TURAN_A

80+ Bronze
Evde honor'un 35w adaptörü, samsungun 25w adaptörü var zaten. 65w adaptörü de alırsam evde 3 tane adaptör olucaktı. O yüzden kablosuz standı aldım ama ufaktan pişman olmadim değil sanki.
en mantıklısını yapmışsınız bence , ben de bilseydim kablosuzu alırdım 65 olan kocaman bir de

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İdil Melisa Yallur
en mantıklısını yapmışsınız bence , ben de bilseydim kablosuzu alırdım 65 olan kocaman bir de
Kablosuzun içinden şarj aleti çıktığını bilsem ben de onu alirdim valla diğeri saçma oldu biraz zaten hızlı sarjda max 25 fe'de

Mbmbmb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
M b
Sabaha kadar aktiftim ara ara yokladım hiç stok girmedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,538
Üyeler
171,596
Son üye
davidk
Top Bottom