Mahmut Yılmaz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,397
binlerce stok geliyorsa normal fiyatı bu değilmidir ben mi yanlış düşünüyorum 2 aydır indirimdemi bu monitor
Prizden çekmek gerekiyor mu? Ben normal laptopu kapatıyorum laptopun fişini çekiyorum normal olarak ama monitörün çekmiyorum.Sanıyorum ki Samsung ürün geliştiricileri aklımızdaki bu soruya yazılımsal olarak çözüm bulmuşlar. Ben monitör çalıştığı sürece led ışığı yanacak şekilde ayarladım(System>Power Led On>Working). Monitörü kapattığımda(Menüden "Power Off" yaptığımda) led ışık sönüyor. Ama uzun kullanım sonrası monitörü kapatsam bile led ışık belli bir süre boyunca yanmaya devam ediyor. O süre zarfında da büyük ihtimalle monitörü senkronize ediyor, ardından led sönüyor. Fakat siz bilgisayarı kapatıp ardından direkt olarak prizi de kapatırsanız optimizasyonu yapamaz. Kısaca bilgisayarı kapatırken "Monitörü bekleyeyim de optimizasyonunu yapsın ardından kapatırım." diye düşünüp beklemenize gerek yok.
Prizden çekmek yanlış bir hareket. Bilgisayar kapanırken monitörü de menüsünden kapatabilirsiniz yada kendi haline bırakabilirsiniz. Belli süre sonra (varsayılan 3 saat olması lazım) kendisi kapanıyor.Prizden çekmek gerekiyor mu? Ben normal laptopu kapatıyorum laptopun fişini çekiyorum normal olarak ama monitörün çekmiyorum.
Benimki sürekli açık bir sorun teşkil etmez kanka hdr ı max %60 a kadar kullan ne olur ne olmaz ben o derece aralığında kullanıyorumbenimki de kargoda şuan hocam , yarın teslim edilmesi bekleniyor aynı şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu monitörle hdr ayarını sürekli açık olarak mı kullanmak gerekiyor daha iyi bir deneyim için, yoksa hep açık olması monitöre zarar verir mi hdrın?
Fişini çekmiyorum öyle bir yorum da okumuştum. Kendisi kapanıyor ama laptopu açınca açılmıyor ben manuel açıyorum normal pclerde de böyle mi laptop olduğu için mi böyle acabaPrizden çekmek yanlış bir hareket. Bilgisayar kapanırken monitörü de menüsünden kapatabilirsiniz yada kendi haline bırakabilirsiniz. Belli süre sonra (varsayılan 3 saat olması lazım) kendisi kapanıyor.
Ben bilgisayarı kapatırken monitörü de kapattığım için her açışta düğmesine basıyorum mecburen. O konuda bilgim yok.Fişini çekmiyorum öyle bir yorum da okumuştum. Kendisi kapanıyor ama laptopu açınca açılmıyor ben manuel açıyorum normal pclerde de böyle mi laptop olduğu için mi böyle acaba
Ekran kartı modeliniz nedir? Laptop mu kullanıyorsunuz?monitör elime ulaştı , yazılım güncellemesini vs de yaptım ancak hdmi kablosuyla 2k da 120hz alabiliyorum en fazla 240 hz çıkmıyor bile , dp port kablosuyla ise 2k da 240hz seçme şansım var ancak 240 hz i seçtiğim gibi 1080pe atıyor çözünürlüğü.Kafayı sıyırmak üzereyim var mı çaresini bilen.ayrıca 8bitin de yukarısına çıkamıyorum.
hayır masaüstü kullanıyorum. Ekran kartım gtx 1050ti. Dp ile 2k da 240hz desteklediğini okumuştum , bu arada dp ile hdrı açınca 10 bit renk derinliğine ulaşabildim ama sadece hdr açıkken ayrıca maalesef hala 2kda 240 hz seçemiyorumEkran kartı modeliniz nedir? Laptop mu kullanıyorsunuz?
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Resmi Paint'e attığımda bir sorun yok fakat çift tıklayıp açtığımda yeşil-siyah yada siyah olarak açılıyor.masaüstümde bulunan resimleri açmıyor arkadaşlar bu normal mi ? pek bir anlam veremedim çift monitör kullanıyorum diğer monitörde resim açılıyor ama oled ekranda siyah ekran da kalıyor neden oluyor ?
Evet evet aynısı hatta size anlatabilmek için telefondan çekip yüklüyorum garip bir durum ne yapmak lazım acaba. masaüstümün ss i bu mesela açmaya çalışıyorum bu şekilde açılıyor.Aynı sorunu bende yaşıyorum. Resmi Paint'e attığımda bir sorun yok fakat çift tıklayıp açtığımda yeşil-siyah yada siyah olarak açılıyor.