Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
MamiTheHL1
4 saat kadar kullanımda pc başında olmama rağmen kendini kapatma moduna aldı tamama tıklamazsam kapatacağını söyledi bu normal mi kapatabilir miyim bu modunu ?
evet osd menüsünden bu ayarı yapabiliyorsun. ben eco timer kullanıyorum 60 dakika yaptım eğer monitör 60 dk boyunca standby modunda kalırsa eco timer dolduğunda monitörü komple kapatıyor.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Muhammed Yertüm
Beyler ben bu monitörü kurdum şimdi fakat ölü pixel ya da ne bileyim herhangi bir sıkıntısı olup olmadığına nasıl bakıcağım yardımcı olabilir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ömer Furkan Yalçın
İlkinde çizgi vardı iade ettim bi' daha aldım. Geri gönderilmiş olduğuna işaret eden ufak tefek şeyler var yeni gelende de. Altında da öncekinde olmayan böyle kauçuklar var. 2dk takıp kurcaladım arada glitchleniyor ekranın rastgele yerleri. Güncellemesini falan yapıp bakacağım. Lanet olsun böyle firmaya gerçekten. Yabancı forumlarda gerçekten boşuna demiyorlar 50 dolar ekle başka marka al diye, alternatif yok diye aldık her yerinden başka sorun.

Edit: Fotoğraftaki kauçuklar unboxing videolarında da var anlamadım, benim eskisinde olmadığına eminim.
1743790707892.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Berkay Ocakcı
İlkinde çizgi vardı iade ettim bi' daha aldım. Geri gönderilmiş olduğuna işaret eden ufak tefek şeyler var yeni gelende de. Altında da öncekinde olmayan böyle kauçuklar var. 2dk takıp kurcaladım arada glitchleniyor ekranın rastgele yerleri. Güncellemesini falan yapıp bakacağım. Lanet olsun böyle firmaya gerçekten. Yabancı forumlarda gerçekten boşuna demiyorlar 50 dolar ekle başka marka al diye, alternatif yok diye aldık her yerinden başka sorun.

Edit: Fotoğraftaki kauçuklar unboxing videolarında da var anlamadım, benim eskisinde olmadığına eminim.
Alıntıyı görüntüle
Kauçuklar bende de var kaymasını engelliyor. Önceki g80sd de de vardı hatta bezin üstüne oturttum monitörü ki masada öne arkaya daha kolay hareket ettirebileyim diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
arkadaşlar oled ekran normal ips ekranlara göre daha fazla mı kedi tüyü tutuyor anlamadım veya bana mı öyle geldi acaba deneyimi olan var mı ?

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
mehmet ali oğuz
arkadaşlar oled ekran normal ips ekranlara göre daha fazla mı kedi tüyü tutuyor anlamadım veya bana mı öyle geldi acaba deneyimi olan var mı ?
O kadar para verince insan daha dikkatli bakıyordur ürüne :D Belki de daha fazla toz tutuyor olabilir mi acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
O kadar para verince insan daha dikkatli bakıyordur ürüne :D Belki de daha fazla toz tutuyor olabilir mi acaba
gerçekten olabilir bu arada ahahaha hiç o açıdan düşünmemiştim. ama kesinlikle tutuculuğu bence daha fazla gibi

asi12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Asi
Ekranda böyle mavi çizgilerle karşılaşan oldu mu ? Kullandıkça daha da beter oldu. Gri harici her tonda gözüküyor. Yüksek ihtimal servise göndereceğim. Daha önce servis tecrübesi olan var mı Samsung ile ?
WhatsApp Image 2025-04-04 at 23.10.05.jpeg
6054ba37-aae1-4724-adb5-b9f899c27965.jpg

Top Bottom