Neler Yeni

TV TAMİR KONULARI AÇSAM İŞİNİZE YARAR MI

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Arkadaşlar selamlar farklı farklı tv markalarını tamir etmekteyim . Forumda da pek tamir konuları göremedim ilgi olursa farklı markaların ayrıntılı tamir içeriklerini paylaşabilirim.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,632
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Arkadaşlar selamlar farklı farklı tv markalarını tamir etmekteyim . Forumda da pek tamir konuları göremedim ilgi olursa farklı markaların ayrıntılı tamir içeriklerini paylaşabilirim.
Aç kardeşim faydalı olacaktır.

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani neden olmasın forum dışı da biri aradığı zaman konuya denk gelip bulabilir sıkıntısını
O zaman bu gün müsait olunca başlarım anakart ve power board tamir üzerine içerik üretmeye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih Yılmazer
Merhaba benim philips tv yeni bozuldu. Yani bu tarz marka model özelinde bozulmalar kronik bir kaç neden üzerinde gruplaşıyor mu? Yoksa gruplaşmıyorsa atıyorum anakarta bir sürü komponent var ve hepsini listelemeniz gerekmeyecek mi bu durumda?

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Merhaba benim philips tv yeni bozuldu. Yani bu tarz marka model özelinde bozulmalar kronik bir kaç neden üzerinde gruplaşıyor mu? Yoksa gruplaşmıyorsa atıyorum anakarta bir sürü komponent var ve hepsini listelemeniz gerekmeyecek mi bu durumda?
Çoğu kronik oluyor hocam. Özellikle bazı philips kartlar 😁

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
PichHasso
O zaman bu gün müsait olunca başlarım anakart ve power board tamir üzerine içerik üretmeye.
mesela benim bi sıkıntım var monitör kısmında sana sorayım illa tv de denk gelmişsindir zaten temel olarak aynı diye düşünüyorum

monitör gün içinde çalışıyor sonra aniden kapanıyor yaklaşık 3-4 saat prizden çıkarıp takında saatlerce yine çalışıyor ve bir süre sonra yine kapanıyor :D

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
mesela benim bi sıkıntım var monitör kısmında sana sorayım illa tv de denk gelmişsindir zaten temel olarak aynı diye düşünüyorum

monitör gün içinde çalışıyor sonra aniden kapanıyor yaklaşık 3-4 saat prizden çıkarıp takında saatlerce yine çalışıyor ve bir süre sonra yine kapanıyor :D
Kapandıktan sonra öndeki standby ışığı yanıyor mu oda mı gidiyor ?

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
o yanıyor sadece ekran gidiyor
Hocam ölçmek lazım kartları monitör backlight kesiyor olabilir beslemedeki bazı kompanetler ısınınca kesiyor olabilir anakart da olabilir ölçmek gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitörün dahili hoparlörü varmı varsa ondan ses geliyor mu
Hocam ölçmek lazım kartları monitör backlight kesiyor olabilir beslemedeki bazı kompanetler ısınınca kesiyor olabilir anakart da olabilir ölçmek gerekir.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
PichHasso
bi tv tamircisine götürdüm floresanları yanmış dedi

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Onur
Vakit ayırabilirseniz harika olur hocam sonuçta site kapanmadıkça ilelebet kalacak o verdikleriniz. Belki bundan seneler sonra bile birinin işine yarayabilir ilettiğiniz bilgiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,493
Üyeler
172,097
Son üye
Nosteam
Top Bottom