Neden olmasın elbet ihtiyaci olan olurArkadaşlar selamlar farklı farklı tv markalarını tamir etmekteyim . Forumda da pek tamir konuları göremedim ilgi olursa farklı markaların ayrıntılı tamir içeriklerini paylaşabilirim.
Aç kardeşim faydalı olacaktır.Arkadaşlar selamlar farklı farklı tv markalarını tamir etmekteyim . Forumda da pek tamir konuları göremedim ilgi olursa farklı markaların ayrıntılı tamir içeriklerini paylaşabilirim.
Merhaba benim philips tv yeni bozuldu. Yani bu tarz marka model özelinde bozulmalar kronik bir kaç neden üzerinde gruplaşıyor mu? Yoksa gruplaşmıyorsa atıyorum anakarta bir sürü komponent var ve hepsini listelemeniz gerekmeyecek mi bu durumda?Arkadaşlar selamlar farklı farklı tv markalarını tamir etmekteyim . Forumda da pek tamir konuları göremedim ilgi olursa farklı markaların ayrıntılı tamir içeriklerini paylaşabilirim.
Çoğu kronik oluyor hocam. Özellikle bazı philips kartlarMerhaba benim philips tv yeni bozuldu. Yani bu tarz marka model özelinde bozulmalar kronik bir kaç neden üzerinde gruplaşıyor mu? Yoksa gruplaşmıyorsa atıyorum anakarta bir sürü komponent var ve hepsini listelemeniz gerekmeyecek mi bu durumda?
mesela benim bi sıkıntım var monitör kısmında sana sorayım illa tv de denk gelmişsindir zaten temel olarak aynı diye düşünüyorumO zaman bu gün müsait olunca başlarım anakart ve power board tamir üzerine içerik üretmeye.
Kapandıktan sonra öndeki standby ışığı yanıyor mu oda mı gidiyor ?mesela benim bi sıkıntım var monitör kısmında sana sorayım illa tv de denk gelmişsindir zaten temel olarak aynı diye düşünüyorum
monitör gün içinde çalışıyor sonra aniden kapanıyor yaklaşık 3-4 saat prizden çıkarıp takında saatlerce yine çalışıyor ve bir süre sonra yine kapanıyor![]()
o yanıyor sadece ekran gidiyorKapandıktan sonra öndeki standby ışığı yanıyor mu oda mı gidiyor ?
Hocam ölçmek lazım kartları monitör backlight kesiyor olabilir beslemedeki bazı kompanetler ısınınca kesiyor olabilir anakart da olabilir ölçmek gerekir.o yanıyor sadece ekran gidiyor
Hocam ölçmek lazım kartları monitör backlight kesiyor olabilir beslemedeki bazı kompanetler ısınınca kesiyor olabilir anakart da olabilir ölçmek gerekir.
bi tv tamircisine götürdüm floresanları yanmış dediHocam ölçmek lazım kartları monitör backlight kesiyor olabilir beslemedeki bazı kompanetler ısınınca kesiyor olabilir anakart da olabilir ölçmek gerekir.