Neler Yeni

🔥İndirim Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Sercan GÖKALP
S24 FE küçük geliyor bu zamana kadar hep büyük telefon kullandım ama s24 Plus da testlerde neredeyse Fe ile aynı sonuçları veriyor Yok yere sırf büyük olsun diye 20.000 lira fazladan para vermek de istemiyorum nasıl çıkacağız bu işin içinden

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,840
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
S24 FE küçük geliyor bu zamana kadar hep büyük telefon kullandım ama s24 Plus da testlerde neredeyse Fe ile aynı sonuçları veriyor Yok yere sırf büyük olsun diye 20.000 lira fazladan para vermek de istemiyorum nasıl çıkacağız bu işin içinden
S24 FE ile S24+ aynı boyutta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Merhaba, konuyu açan arkadaşa teşekkür etmek için kayıt oldum. Normalde Samsung sitesinden alışveriş yapmazdım çünkü genel olarak pahalı, bu başlığı görmesem almazdım.

Dün tek ben alabildim galiba. Telefon+65w+kulaklık ama beyaz olanını alabildim. Eski cihazımı da koydum ama onunla ilgili bir bilgi gelmedi bakalım nasıl işleyecek süreç.

Onur07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Onur
Benim ürünler kargoda 20 fe den 24 fe geçsem mi halen karar veremedim müşteri hizmetlerine dedim ben şimdi kutuları açtım bi ürünü beğenmedim iade edebiliyormuyum dedim kulaklığı açarsanız tüm ürünleri iade edemezsiniz dedi kampanya gereği saçmalık yani düşündürdü bu beni 3 ürünüde her türlü kabul etmek zorundayız.bozuk ürün gelirse büyük ihtimal garanti yollucaklar

ruaF1912

80+ Bronze
Benim ürünler kargoda 20 fe den 24 fe geçsem mi halen karar veremedim müşteri hizmetlerine dedim ben şimdi kutuları açtım bi ürünü beğenmedim iade edebiliyormuyum dedim kulaklığı açarsanız tüm ürünleri iade edemezsiniz dedi kampanya gereği saçmalık yani düşündürdü bu beni 3 ürünüde her türlü kabul etmek zorundayız.bozuk ürün gelirse büyük ihtimal garanti yollucaklar
Doğru demiş, hiç bir firma kulaklık iade kabul etmiyor, hijyen kategorisinde olduğu için, müşteri hizmetleri doğru şekilde bilgilendirmiş sizi, kulaklığı deneyimlemezseniz, iade edersiniz sıkıntı olmaz.

ucanbizon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hüseyin Doğan
2 gündür onaylanıyor aşamasında, bari hazırlanıyora getirin bune ya.
Onaylandı mı yazıyor hocam ? yoksa onaylanıyor mu ? teslimat tarihi ne gözüküyor sizde ?
bu tarz mesajları görünce desteğe yazdım çünkü aynı şekilde bende de güncelleme olmuyor. Kendileri bana lafın kısası kargoya verildiğinde sistemde güncelleme olduğunu söylediler.

Ekler

• resim_2025-04-04_130118496.png
    resim_2025-04-04_130118496.png
    10.3 KB · Hit: 40

Mr8ilgin

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,817
İsim
Yavuz
Allah Allah ben daha önceden karşılaştırdığım başka bir telefonla karıştırıyorum o zaman herhalde çünkü aklımda öyle kalmış
Aynı boyutta inç olarak plus uzun ince fe geniş kısa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
enes hünkar
bu arada stok bekleyip yeni alacaklar uygulamada geçerli ilk alışverişe özel HOSGELDIN5 koduyla indirim alabilir. garanti bonus ile ödeyecekler veya ödeyenler varsa bonus kampanyasınada katılsın 500tl veriyor. sonradan katılmama rağmen bugün verdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan
Ben iki aydır bonus flaşta kampanyalara ürünü aldıktan sonra katılıyorum. Sanırım vermiyor böyle bonus, unutuyorum her seferinde. Hosgeldin5’i denedim, eski telefonu gönderdiğim için kabul etmedi o kodu sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,242
Üyeler
171,896
Son üye
Suheyl_06
Top Bottom