Ayın 5'i gözüküyor hocam teslimatOnaylandı yazıyor, ayin 8 i teslimat tarihi. Siz de nasıl?
Ayın 5'i gözüküyor hocam teslimatOnaylandı yazıyor, ayin 8 i teslimat tarihi. Siz de nasıl?
S24 FE ile S24+ aynı boyutta.S24 FE küçük geliyor bu zamana kadar hep büyük telefon kullandım ama s24 Plus da testlerde neredeyse Fe ile aynı sonuçları veriyor Yok yere sırf büyük olsun diye 20.000 lira fazladan para vermek de istemiyorum nasıl çıkacağız bu işin içinden
Allah Allah ben daha önceden karşılaştırdığım başka bir telefonla karıştırıyorum o zaman herhalde çünkü aklımda öyle kalmışS24 FE ile S24+ aynı boyutta.
S24 büyük ihtimal o telefonAllah Allah ben daha önceden karşılaştırdığım başka bir telefonla karıştırıyorum o zaman herhalde çünkü aklımda öyle kalmış
Çok büyük ihtimalle öyle. Acaba bu ikisi arasındaki farka değer mi yaS24 büyük ihtimal o telefon![]()
Doğru demiş, hiç bir firma kulaklık iade kabul etmiyor, hijyen kategorisinde olduğu için, müşteri hizmetleri doğru şekilde bilgilendirmiş sizi, kulaklığı deneyimlemezseniz, iade edersiniz sıkıntı olmaz.Benim ürünler kargoda 20 fe den 24 fe geçsem mi halen karar veremedim müşteri hizmetlerine dedim ben şimdi kutuları açtım bi ürünü beğenmedim iade edebiliyormuyum dedim kulaklığı açarsanız tüm ürünleri iade edemezsiniz dedi kampanya gereği saçmalık yani düşündürdü bu beni 3 ürünüde her türlü kabul etmek zorundayız.bozuk ürün gelirse büyük ihtimal garanti yollucaklar
2 gündür onaylanıyor aşamasında, bari hazırlanıyora getirin bune ya.
bu tarz mesajları görünce desteğe yazdım çünkü aynı şekilde bende de güncelleme olmuyor. Kendileri bana lafın kısası kargoya verildiğinde sistemde güncelleme olduğunu söylediler.Onaylandı mı yazıyor hocam ? yoksa onaylanıyor mu ? teslimat tarihi ne gözüküyor sizde ?
Aynı boyutta inç olarak plus uzun ince fe geniş kısa.Allah Allah ben daha önceden karşılaştırdığım başka bir telefonla karıştırıyorum o zaman herhalde çünkü aklımda öyle kalmış